Smrt Zdeničky Hadrbolcové (†86): POSLEDNÍ FOTKA PŘED MRTVICÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Smrt Zdeničky Hadrbolcové (†86): POSLEDNÍ FOTKA PŘED MRTVICÍ!

S Lukášem Tůmou na fotografii, pořízené pravděpodobně během loňských Vánoc.
S Lukášem Tůmou na fotografii, pořízené pravděpodobně během loňských Vánoc.  (Foto Facebook.com, ara)

Smrt herečky Zdeny Hadrbolcové (†86) velmi zasáhla nejen její fanoušky, ale také blízké přátele! Jedním z těch, kdo ji naposledy viděl, než loni prodělala mrtvici, byl komunální politik Lukáš Tůma (36, STAN).

Ten také na Facebooku zveřejnil jednu z posledních fotografií filmové a divadelní legendy. Na snímku pekařka Růženka z nekonečného seriálu Ulice sedí na židli (pravděpodobně ve svém bytě), v rukou drží vánoční hvězdu, a Lukáš Tůma klečí hned za ní. Vše tedy nasvědčuje tomu, že fotka vznikla během loňských svátků. Tůma ji doma navštěvoval pravidelně. „Milá Zdeni, budou mi chybět naše povídání,“ napsal na sociální síti. Deník Aha! politika kontaktoval, ale více jejich schůzky veřejně komentovat nechtěl.

Co se stalo?

Zřejmě jen pár dnů poté herečku našli doma přátelé ležící na zemi, s očima vyvrácenýma v sloup. Zesláblá Zdena nebyla schopná ani pohybu, ani slova. Co jí skutečně bylo, zůstává dodnes tajemstvím. Zdravotníci totiž údajně mrtvici nikdy nepotvrdili, podle nich mohlo tedy jít i o těžkou dehydrataci. Je totiž známo, že s vyšším věkem lidé přestávají mít pocit žízně, a tak často také zapomenou na pitný režim. Jisté ale je, že od té doby už byla Zdena Hadrbolcová, do té doby nadšená sportovkyně, odkázaná na pomoc ostatních.

Tvrdý trest pro “pařící“ fotbalisty! Martínek se začne léčit. A zemřela herečka Hadrbolcová

Video se připravuje ...

Dožila v LDN

Když v závěru loňského roku postihla hvězdu seriálu Ulice mrtvice, sanitka ji okamžitě převezla do Nemocnice Na Homolce. V té době se spekulovalo, že známá herečka ochrnula na část těla. Po propuštění z akutní péče Zdena Hadrbolcová dožila v LDN, kde ji pravidelně navštěvovali přátelé. Ti teď řeší, zda uspořádají veřejné poslední rozloučení.

Chtěla zpět do seriálu

Ještě v době covidové pandemie Zdena Hadrbolcová ﷯věřila, že se vrátí do seriálu Ulice, v němž hrála Růženku. „Scenáristé mě poslali na cestu, mimo to místo, kde se Ulice odehrává. Ale vrátím se,“ prohlásila tehdy v jednom z posledních rozhovorů pro Frekvenci 1.

Kdo zdědí byt?

Každý den Zdeně Hadrbolcová šlapala pěkných pár pater do svého bytu v domě na Valdštejnském náměstí kousek pod Pražským hradem. Sama děti neměla a na nikoho z příbuzných byt, který má dnes cenu pěkných pár milionů, nepřepsala. V katastru nemovitostí je totiž jako jeho majitelka stále uvedená ona sama.

Tento týden v Ulici: Nečekaný předčasný porod, rozvodové stání, podezření z krádeže i boj o manželství

Video se připravuje ...



Přečtěte si
qwerta
22. 11. 2023 • 08:29

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.