Hvězda Ulice Hadrbolcová (85): V LDN pod cizím jménem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ulice Hadrbolcová (85): V LDN pod cizím jménem

Zuzana Hadrbolcová poprvé promluvila z nemocnice.
Zuzana Hadrbolcová poprvé promluvila z nemocnice.  (archiv Blesku)

Stále na tom není dobře! Zdena Hadrbolcová (85) zkolabovala den před svátky a sanitka ji převezla do nemocnice. Odtud bývalou pekařku Růženku z nekonečného seriálu Ulice sice propustili, ale jen proto, aby ji přemístili do léčebny dlouhodobě nemocných. A tady je inkognito.

Muže, který v léčebně občas navštěvuje svou těžce nemocnou sestru, to zaskočilo. „Ptal jsem se personálu, co je s paní Hadrbolcovou, a dostal odpověď, že se o ní nesmí mluvit,“ svěřil deníku Aha! pán, který si nepřeje být jmenován. 

Ukázka z nového dílu PanMámy

Video se připravuje ...

Přitom přítomnost známé osobnosti je v ústavu víceméně veřejným tajemstvím. „Bylo mi to divné, když je to známá herečka. Prý to nařídila rodina,“ říká náš zdroj. Zmínka o rodině ho překvapila podruhé. „Vždycky jsem o ní četl, že byla osamělá. Žádný partner, žádné děti, sama si na to stěžovala v rozhovorech. Tak kde se vzala rodina?“ ptá se postarší pán.

Trochu zmatená Hadrbolcová je upoutaná na lůžko. Než ji postihl zdravotní kolaps, měla veké problémy s chůzí. Nesešla ani ze schodů v domě na pražské Malé Straně. Byla už delší čas zcela odkázaná na pomoc přátel a známých. Přitom se v každém telefonním hovoru litovala, že je opuštěná a že na ni všichni kašlou.

Tento týden v Ulici: Bohunčina děsivá autonehoda, Prokopovo svatební vyjádření a Františkův rozchod

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
2. 2. 2023 • 16:47

jity; ona to říkala celý život, že nechce děti, měla nějakého Jiřího, a to bylo stále jenom, Jiří chce, Jiří říkal, je to prostě sobec, ale má ráda velebit jí!

jity
31. 1. 2023 • 10:59

Jestli je paní Hadrbolcová zlá ženská to nevím, ale za socíků měla říkat, že je ráda, že nemá děti prý o ně nestála. Co je na tom pravdy těžko říci.

milan59
31. 1. 2023 • 08:07

milan59
31. 1. 2023 • 08:07

Hm takže v LDN je pod cizím jménem,ale média to ví a vykecala to na veřejnost Zvláštní že to LDN SCHVÁLILA,neměli by nést za to zveřejnění ODPOVĚDNOST ?!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.