Soutěžící vs. porota ve StarDance: OTEVŘENÁ VÁLKA S CHLOPČÍKEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

DUSNO ve StarDance: OTEVŘENÁ VÁLKA S CHLOPČÍKEM!

Kritika poroty na Marka Adamczyka tvrdě dopadla.
Kritika poroty na Marka Adamczyka tvrdě dopadla. (Česká televize)

StarDance není jen zábava, ale také nemilosrdná soutěž. K tomu patří také hodnocení soutěžících, které je občas tvrdé. Zvlášť, když ho uděluje obávaný kat Zdeněk Chlopčík (66). Ne každý ale kritiku přísného porotce dokáže skousnout – a zdá se, že pro Marka Adamczyka (35) je to hodně velké sousto!

Sobotní paso doble v podání herce z Kukaček a Lenky Nory Návorkové (32) si od poroty sice vysloužilo příjemných 23 bodů, ale porota měla i výhrady. „Nádherný výraz, mělo to příběh, byl tam fantastický kontakt. Ty kroky, jak budeš chodit se psem, byly fantastické. Ale při tom pasu to tam nebylo, tebe by tolikrát napíchl ten býk, že bys měl propíchnutý zadek,“ prohlásil Chlopčík směrem k Adamczykovi. Tomu v tu chvíli ujely nervy a vyhrkl: „A ku*va!“

Marek Adamczyk po StarDance: Naštvaný jsem maximálně na sebe

Video se připravuje ...

CHYBÍ MOTIVACE

Nebylo to poprvé, co herec, který má v soutěži i manželku, olympijskou snowboardistku Evu Adamczykovou (30), neunesl drsná slova poroty. „Cítím se blbě. Měl jsem ze včerejšího quickstepu moc dobrý pocit. Zatančili jsme to tak, jak jsme chtěli, všechny pasáže, se kterými jsem měl občas problémy, mi vyšly, Lenka chytla mimino, což bylo zase něco, z čeho měla strach ona a... Dostali jsme tři šestky!“ povzdechl si předminulé kolo.

„Jde to těžko, chybí mi motivace,“ svěřil se Marek s tím, že nemohl kvůli hodnocení poroty spát. A že příště bude tancovat jen »na Pavláska« (Lukáš Pavlásek alias Tydýt si svým »šlapáním zelí« na parketu vytančil v roce 2015 bronz). „Jasně, o život nejde. Ale tím, že do toho všichni dají tolik energie, tak na tom prostě pak člověku záleží,“ posteskl si Adamczyk.

ZESMĚŠŇUJE HO

Ve StarDance mu nejvíc leží v žaludku právě Zdeněk Chlopčík, kterého přitom mají diváci za jeho komentáře v oblibě. Adamczyk na Instagramu sdílel video polonahého, tancujícího muže s popiskem, že takto trénuje doma. Šlachovitý muž ale svými ostrými rysy v obličeji nápadně připomíná právě obávaného porotce!

Eva Adamczyková ve StarDance pokračuje: Co říkaji na vypadnutí Krajča?

Video se připravuje ...

„A ne, toto není pan Chlopčík, kontroloval jsem to,“ rýpl si Adamczyk ve snaze zesměšnit svého největšího kritika. Je opravdu Zdeněk Chlopčík příliš ostrý, nebo si jeho slova bere herec až moc osobně? Každopádně to vypadá, že v ostře sledované soutěži bude ještě pořádné horko...

MAREK NEUMÍ PŘIJÍMAT KRITIKU!

Někteří herečtí kolegové Marka Adamczyka se shodují, že neumí přijímat kritiku. „Když hrál ještě s paní Hanou Maciuchovou Harolda ve hře Harold a Maude, těžce nesl, když o něm divadelní kritici nepsali jen dobře. Pořád to řešil v klubu,“ prozradil Aha! jeho nejmenovaný kolega z Divadla na Vinohradech. „Říkali jsme mu, ať se na to vykašle, že to nemá cenu,“ dodal.



Přečtěte si
Jana Nováková
8. 4. 2024 • 14:37

Adamczyk neumí skousnout kritiku.Chová se jak primitiv.Evo pozor,musíš jenom chválit.

AHel
7. 11. 2023 • 08:41

mě manžel Evy také zklamal, je to zábavný program, mají si to všichni užívat a nikoliv z toho nespat... ať jde na psyc­hiatri­i...vš­imla jsem si, jak se nehezky tváří, měl by s vzpamatovat, kritika člověka posune. Pan porotce měl pravdu, tancoval v předklonu, no a co...i tak před všemi tanečními laiky smekám, dřina, pamatovat si to, bojovat i s trémou....zbytečně si pan Marek dělá zlou krev a získává neoblibu...hoďte na to bobek a užívejte si to!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.