Scenárista Kolečko: Vy říkáte nevěra? Já říkám láska všem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Scenárista Kolečko: Vy říkáte nevěra? Já říkám láska všem!

Aneta Vignerová, Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová
Aneta Vignerová, Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová (Instagram)

Jako by tyhle dialogy psal sám život! Ten jeho. Scenárista Petr Kolečko (39) ve včerejším dílu Osady 2 rozjel plamennou obhajobu polyamorie. Přitom mají ještě všichni v živé paměti, jak sám »kolečkoval« od matky svého syna k milence a zpět.

Psaní čtvrtého dílu mu šlo zjevně od ruky. Jako by si v něm tak trochu dělal legraci sám ze sebe a svého milostného života, v němž nejdřív vyměnil přítelkyni Anetu Vignerovou (35) za milenku Denisu Nesvačilovou (32). Pak se na chvíli vrátil k rodině, poté znovu utekl k milence, aby si zakrátko vzal za ženu Anetu.

Kolečko pro Blesk o svých začátcích, básničkách i průšvihu kvůli syfilidě

Video se připravuje ...

Nejsme labutě

Ve včerejší Osadě tak padaly z úst Standy Majera (45) v roli záletného policisty Fraňka hlášky jako: „Vztah není o tom toho druhého vlastnit...“ Nebo třeba: „Člověk ve své podstatě není monogamní. My opravdu nejsme labutě!“ Franěk totiž o víkendech spává se svou osadní bytnou Lucií v podání Ivany Chýlkové (59) a přes týden mu zase dělá společnost sexy Slovenka Gabika (Kristína Svarinská) z psychoterapeutického kurzu. A místo, aby si jednu z nich vybral, rozhodne se je přemluvit k polyamorii. Tedy společnému soužití v toleranci. „Vy říkáte nevěra? Já říkám láska všem!“ tvrdí Kolečko ústy svého hrdiny. „Pořád lepší než lhát, žárlit a podvádět. Je fascinující, jak ta polyamorie ve vztahových vzorcích funguje. Má to fakt něco do sebe,“ reagovala Fraňkova bytná, než zjistila, že se to týká jí.

Nebetyčný idiot

„Franěk je nebetyčnej idiot a Ivana Chýlková musela předstírat a hrát, že to nevidí a je do něj zamilovaná. Velmi bych za to Standu ocenil, protože uhrát tuhle roli takhle dobře je fakt zázrak,“ prohlásil režisér Radek Bajgar (61) na besedě o seriálu ve Varech, kde byl i scenárista. „Děkuji, to je moje autobiografická postava,“ reagoval na něj Kolečko. Seriál Osada 2 můžete sledovat každý pátek od 20.10 hod. na ČT1.

Seroš X: Druhá série seriálu Osada

Video se připravuje ...

Odkopnutá milenka: Nesvačilová Mlží kolem nového chlapa

Kolečko rozchodů a návratů s Petrem Kolečkem definitivně uzavřela. Nové lásce je Denisa Nesvačilová ale víc než otevřená. Teď dokonce naznačila, že je v jejím životě možná nový chlap. „Dostala jsem krásný dárek, ale víc si nechám pro sebe. Myslím, že se ten člověk velmi trefil. Měla jsem velkou radost,“ odpověděla na dotaz Aha! herečka, jež nedávno oslavila 32. narozeniny. Na přímou otázku, zda ji podaroval nový muž, nechtěla odpovídat. „Jestli to bylo od muže, si nechám pro sebe. Do toho asi nikomu nic není...“ smála se Denisa na otevření čtyřpodlažního obchodu HalfPrice s luxusním zbožím.



Přečtěte si
Marta Kubíková
23. 9. 2023 • 11:57

Tenhle kolečkový lívanec má doopravdy v hlavě o pár koleček víc nebo míň.

hejhej
23. 9. 2023 • 11:33

Má hodně vysoké mínění obtloustý Kolečko.

lekno
23. 9. 2023 • 08:31

Tento kolečkový tvor opravdu není labuť. Připomíná mi spíš prasátko. A jak je známo, prasátka nebývají vždy věrné.. Jeden prostřený stůl mu nestačí, nemá dost. A zaměňuje si lásku s chtíčem. Možná proto, že nedokáže skutečně milovat. Takoví rádi mluví o lásce, přitom je zajímá jen sex. On se ve své podstatě jako člověk určitě necítí monogamní, když to říká. Ale ať nemluví za všechny lidi, ať jim nedělá mluvčího. Nezná jejich podstatu, jejich potřeby. Neví, jak se oni cítí - zda chtějí věrný vztah, nebo jim vyhovuje nevěra.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.