Zemřela Jana Šulcová (†76): Zazářila v komedii S tebou mě baví svět | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zemřela Jana Šulcová (†76): Zazářila v komedii S tebou mě baví svět

Zemřela herečka Jana Šulcová (†76)
Zemřela herečka Jana Šulcová (†76) (Blesk)

Herecký svět opustila další hvězda. Herečku Janu Šulcovou (†76) dlouhá léta trápily zdravotní problémy, kterým nakonec podlehla. První zprávy o její smrti zveřejnili na sociálních sítích její kolegové a herci Jakub Wehrenberg a Matouš Rajmont.

Smutnou zprávu poté deníku Blesk potvrdila i sama hereččina dcera Rozálie Víznerová. „Odešla do hvězdného nebe,“ napsala pak na svůj Facebook. Šulcová se do srdcí diváků zapsala například rolí v nesmrtelné komedii S tebou mě baví svět nebo v seriálu My všichni školou povinní.

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...

Dlouhých dvacet let musela Šulcová řešit zdravotní obtíže. Podstoupila náročnou operaci štítné žlázy, ale kvůli zdlouhavému léčení musela o devět let později podstoupit operaci oka kvůli zdvojenému vidění. Poté se jí stalo několik dalších nehod, v důsledku pádu si zlomila ruku a mnoho dalšího. Mimo to byla v minulosti těžká alkoholička, ale ze své závislosti se nakonec dokázala vyhrabat. Šrámy, které měla na těle, se však podepsaly i na její duši a psychicky už na tom také nebyla nejlépe. Skončila na psychiatrii. Dlouhodobě špatnému zdraví nakonec podlehla.

Bleskové zprávy: Co řekl Fiala v Blesku? A Žbirková s novým mužem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
1. 8. 2023 • 22:41

Rozvedli se a ona nedala Víznerovi pokoj, stále za ním chodila až se vnutila jemu do jeho rodiny! To se přeci nedělá! Koukám, že ona ho podváděla vlastně celý život a když se s ní rozvedl, tak byla tak zničená, že se uchlastala k smrti!

Konvalina Jaroslav
29. 7. 2023 • 08:30

Tolik herců a hereček má problém z alkoholem. Asi mají na pití více času než normálně pracující člověk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.