Démoni si vybraly svou daň? Pětiprocentní šance na přežití Šulcové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Démoni si vybrali svou daň? Pětiprocentní šance na přežití Šulcové

Jana Šulcová bojovala o život
Jana Šulcová bojovala o život (archiv Blesku)

Platila za nejkrásnější herečky své doby a stovky mužů jí ležely u nohou. Pak ale přišla o manžela, herce Oldřicha Víznera, a zhroutil se jí celý svět. Jana Šulcová (76) hledala útěchu na dně sklenky a u platíčka antidepresiv. Se svou neřeští ale sekla ze dne na den. Proč? 

Je to už pár let, co herečka Jana Šulcová doslova bojovala o život. „Byla to jednoduchá operace, která se nepovedla, já už měla čtyřicítky horečky, když mě kamarádka vezla do IKEMu. Dávali mi pět procent na přežití a já si myslela, že je to takový průšvih, že se z toho nedostanu. Bylo mi zle a alkohol mi nechyběl. Nezamyslíte se a nenaplánujete si to. Ta hrůza vás najednou opustí. Vy se rovnou změníte, ze dne na den,“ svěřila se dříve v rozhovoru pro ONA DNES.

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...

Zlí jazykové ale tvrdí, že ji alkohol připravil lo veškerý půvab, herečka má ale jiné vysvětlení. „Sedm let po rozvodu jsem šla na operaci štítné žlázy a dostala lék, po kterém máte obličej jako měsíček. Za tři roky jsem začala zdvojeně vidět a musela se podrobit další operaci, tentokrát oka. Jenže ono ještě dlouho poté vypadalo jinak a všude se senzacechtivě psalo, co že to se mnou udělal alkohol, rozvod a zkažena plastika,“ popsala také. 

Kotek promluvil o smrti otce, Šulcovou postihl zdravotní kolaps!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
14. 2. 2023 • 14:09

to se vám to vy MLADI kritizuje a hodnotí. nikdo na stará kolena nezkrásní ANI VY. Tak si to už konečně uvědomte a nekritizujte!!!! Ani z vás nebude krasavice.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.