Krumlovská pohodička: Maskovaná Havlová na mostě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Krumlovská pohodička: Maskovaná Havlová na mostě!

Dagmar Havlová se pokusila zůstat inkognito.
Dagmar Havlová se pokusila zůstat inkognito. (Instagram)

Zatímco většina celebrit zásobuje své sociální sítě fotkami z luxusních dovolených v zahraničí, některé slavné dámy tráví horké dny v českých městech. Krás Českého Krumlova se o víkendu nemohly nabažit Dagmar Havlová (70) a Olga Menzelová (45).

Bývalá první dáma si odskočila z natáčení pohádky Princezna na hrášku a v doprovodu své asistentky pozorovala z krumlovského mostu vodáky. O pozornost druhých ale příliš nestála. Schovávala se totiž za velkými černými brýlemi a kšiltem přes půl obličeje! „Kruté maskování na mostě. Aneb když chci zůstat inkognito a být sama se sebou a tou krásou kolem,“ komentovala herečka fotografii, na které pózuje v pestrobarevných šatech.

Dagmar Havlová převzala šek na 1,5 milionu pro svou nadaci Vize 97. Peníze budou použity na podporu obětí domácího násilí

Video se připravuje ...

Vdova po oscarovém režisérovi Jiřím Menzelovi (†82) si zase vychutnávala kávu v doprovodu svého egyptologa Miroslava Bárty (53) a psa Rockefellera. Podle očitých svědků doprovázela Olgu také fotografka. Možná proto během sezení v kavárně vystřídala hned dva páry lodiček!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.