Kdepak Menzelová: Freimanová překvapila důvodem rozvodu s Brabcem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kdepak Menzelová: Freimanová překvapila důvodem rozvodu s Brabcem

Manželství s Jaroslavem Brabcem nebylo pro herečku šťastné.
Manželství s Jaroslavem Brabcem nebylo pro herečku šťastné. (Foto Aha! – Marek Pátek, Roman Souček, Pavel Machan, Ladislav Křivan, Karel Kopáč)

Oblíbená herečka a zároveň bývalá manželka Jaroslava Brabce (68) po dlouhých letech promluvila o důvodu rozpadu vztahu, který se nepodařilo zachránit, ani přestože pár spolu vychovával dvě děti. O nevěru prý ale překvapivě vůbec nešlo. 

Brabcovy zálety s krásnou manželkou Jiřího Menzela (†82), Olgou, rozhýbaly mediální scénu, krátce na to Freimanová oznámila, že se jejich společné cesty rozcházejí. V kuloárech se tehdy začalo proslýchat, že neunesla tíhu situace. Z jejího vyjádření ale vyplývá, že pravda byla trochu někde jinde.

Olga Menzelová: Bojím se, že mě Jirka bude chodit strašit a praští mě přes ruce!

Video se připravuje ...

„V době, kdy to plnilo noviny, se mě to už moc netýkalo. To, o čem se tehdy psalo, nebylo důvodem rozpadu mého manželství,“ citoval Freimanovou Rytmus života. „Manželství skončilo ještě před tou kauzou. A daleko drsněji. Tohle byla jenom taková třešnička na dortu,“ prozradila herečka. 

Jejich vztah byl plný zvratů už od začátku, partnery od sebe dělil zejména rozdílný žebříček hodnot, který se projevil v plné síle zvlášť po narození dětí. „Je opravdu velmi vysilující žít s mužem, pro kterého žádná rodinná událost není dostatečným důvodem k tomu, aby změnil svůj osobní program. Děláte vše proto, aby rodina fungovala, ale pak se dostanete do určitého kulminačního bodu. Ohlédněte se a zjistíte, že už to takhle dál nejde, že už nemůžete,“ překvapila důvody sama herečka. 

Vdova po Menzelovi (†82) Olga v paruce a Jiřího mikině: Rozhodla, co udělá s popelem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.