Hanzlík neomaleně k Zelenohorské: „Máš stále to razítko na prdeli?“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hanzlík neomaleně k Zelenohorské: „Máš stále to razítko na prdeli?“

Jitka Zelenohorská se dotazu Jaromíra Hanzlíka diplomaticky zasmála.
Jitka Zelenohorská se dotazu Jaromíra Hanzlíka diplomaticky zasmála. (Foto scom)

O víkendu začal v metropoli Festival Jiřího Menzela, který až do čtvrtka připomíná památku oscarového režiséra! Na slavnostní zahájení dorazila i hvězda Ostře sledovaných vlaků Jitka Zelenohorská (75). Drobnou dámu o hůlce si ale těsně před startem galavečera neomaleně dobíral Jaromír Hanzlík (74).

O rok mladší herec k Zelenohorské přistoupil, ani jí nepodal ruku a prohlásil: „Jitko, máš stále to razítko na prdeli?“ Ona se diplomatiky zasmála a jak Hanzlík k bývalé herečce neomaleně přišel, tak od ní také neomaleně odešel. Jitce bylo jasné, že naráží na scénu, jak jí výpravčí Hubička v podání Josefa Somra (88) razítkoval v Ostře sledovaných vlacích zadeček.

Způsob, jakým s ní herec jednal, ji ale viditelně překvapil. Zdravotní potíže - mezititulek Zelenohrská deníku Aha! na Festivalu Jiřího Menzela svěřila, že má zdravotní problémy. „Mám hůl, moc se mi nedaří na nožičky, čekám na operaci, ale jinak to jde,“ prozradila bývalá herečka. „Mám na Jiřího Menzela ty nejhezčí vzpomínky. V posledních letech života jsme se dost často viděli,“ dodala Zelenohorská. Ta se před kamerou naposledy objevila v roce 1985 ve filmu Hledám dům holubí.

Slávka Budínová by slavila narozeniny: Kariéře dala přednost před dítětem a rodinou

Video se připravuje ...

Yvetta Simonová: Problémy s chůzí!

Galavečer si nenechala ujít ani zpěvačka Yvetta Simonová (93). „Já jsem asi byla poslední pozvaná před jeho smrtí k Menzlovým domů. Pan Menzel mě chtěl osobně poznat, protože zpíval moje písničky, aby se mu leší artiukovalo. Potěšilo mě to,“ řekla Aha! Simonová, která viditelně špatně chodí.

Otík měl trému

Na pozvání vdovy Olgy Menzelové(44) dorazil na zahájení festivalu i maďarský herec János Bán (66), u nás známý jako Otík z kultovní komedie Vesničko má středisková. V rámci večera také promluvil. „Vážím si každého okamžiku, kdy jsem se s panem Menzelem setkal,“ řekl Aha! Bán, který v Budapešti stále hraje v divadle. „Pořád pracuji. Teď to tedy bylo kvůli covidu volnější, odpadalo hodně představení. Ale už se to zase rozjíždí,“ dodal.

Kačera čeká závažná operace srdce! A vdova Olga nesplnila Menzelovi přání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
26. 4. 2022 • 08:18

Je to zajímavé, ale z některých lidí se ve stáří stávají hulváti. ( Landovský, Sovák...) Zdá se, že ani Hanzlíkovi se to nevyhnulo.

begonie
25. 4. 2022 • 17:24

manunu - SOUHLAS

manunu
25. 4. 2022 • 16:34

J. Hanzlík se projevil jako buran. J. Zelenohorská přešla trapnou situaci s nadhledem, zachovala se jako dáma.

ejvm1712
25. 4. 2022 • 13:05

Však to jsou jen komedianti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.