Kolářovou násilně »rozsadili« s Hanzlíkem: 3 roky měla stopku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kolářovou násilně »rozsadili« s Hanzlíkem: 3 roky měla stopku!

Daniela Kolářová zavzpomínala na natáčení slavných komedií ze 70. let.
Daniela Kolářová zavzpomínala na natáčení slavných komedií ze 70. let. (archiv Blesku)

Toho, že nemá jako herečka do čeho píchnout, si Kolářová užila až až. Stalo se to v době, kdy tvořila s Jaromírem Hanzlíkem (74) oblíbenou hereckou dvojici nejen v Divadle na Vinohradech, ale i v televizi a filmu.

Bylo to v období normalizace, kdy Daniela nedostala pozvání ani do televize či rozhlasu, v divadle jen dohrávala staré role a s novými byl šmitec. Tři roky měla distanc. „Když jsem o tom zpětně uvažovala, mohlo to být i proto, že jsem tehdy nevstoupila do KSČ,“ prozradila Kolářová během natáčení dnešních 7 pádů Honzy Dědka.

Medailonek: Daniela Kolářová

Video se připravuje ...

To ale nebyl jediný důvod. Po porodu druhého syna musela jít dle svých slov na gynekologickou operaci a nemohla s divadlem odcestovat do Moskvy. „Tak jestli to bylo proto? Nevím. Prostě nás s Hanzlíkem, jak já říkám, rozsadili. Nesměli jsme spolu být obsazováni,“ zavzpomínala Kolářová s tím, že tehdy také skončilo herecké partnerství s Hanzlíkem. Jejich posledním společným filmem bylo Léto s kovbojem (1976).

7 pádů Honzy Dědka: Jakou školu života dostal Hanzlík od Miloše Kopeckého?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
24. 4. 2022 • 11:08

Všichni hráli v čemkoliv, dnes všichni brečí, ještě že se nepíše,že má malý důchod, já byla odejita ze školy a žiji, už stačilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.