Borhyová boří internet! Nejkrásnější žena na světě, lapají lidé po dechu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Borhyová boří internet! Nejkrásnější žena na světě, lapají lidé po dechu

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (facebook.cz)

Moderátorka Lucie Borhyová (45) si momentálně užívá zaslouženou rodinnou dovolenou ve Španělsku. Blondýnka své fanoušky na sociálních sítích zásobuje fotkami v plavkách, které sklízí neskutečný úspěch!

Borhyová je známá pro svůj krásný široký úsměv a bujný dekolt. A s těmito dvěma zbraněmi umí moc dobře pracovat. Když na svém profilu na Instagramu sdílela fotku ze snídaně, lidem spadla brada. „Snídaně o dvanácté. Náš španělský rituál,“ napsala ke snímku blondýnka.

Lucie Borhyová kápla božskou: Společná budoucnost s o 10 let mladším přítelem!

Video se připravuje ...

„Šťastný muž ten, co s krásnou ženou snídani má. A jako bonus tento krásný výhled,“ napsal jeden z Lucčiných obdivovatelů, který očividně trochu závidí jejímu partnerovi Michalu Smečkovi. „Na stole může být jakékoliv jídlo, ale s Lucií prohraje,“ rozepsal se další. „Vy jste nejkrásnější žena na světě,“ zněl další komentář. Borhyová je u lidí očividně stále velmi oblíbená a všichni se těší, až po dovolené znovu usedne do moderátorského křesla.

Hvězda Novy Rey Koranteng: Pravda o vztahu s Borhyovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
BUBLAVA
28. 7. 2023 • 19:28

Svatá prostoto.... 🤭🤭🤭

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.