Borhyová v zajetí strachu: Jde o Smečku, práskla kamarádka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Borhyová v zajetí strachu: Jde o Smečku, práskla kamarádka

Lucie Borhyová s přítelem Michalem
Lucie Borhyová s přítelem Michalem (ara)

Po pár nevydařených vztazích už je půvabná moderátorka hlavní zpravodajské relace Lucie Borhyová (45) hodně opatrná. O svém partnerovi Michalovi Smečkovi (34) i po letech vztahu skoro nemluví. 

„Ona si vzala do hlavy, že už nechce nikdy zažít to ponížení, když někoho má a on jí pak někde dělá ostudu a nakonec si najde jinou, tak jako to udělal třeba Michal Hrdlička. Kdyby jí to teď náhodou zase nevyšlo a šli by se Smečkou od sebe, nemusela by nikomu nic vysvětlovat,“ prozradila  na ni  jedna z blízkých kamarádek pro web Naše hvězdy. 

Lucie Borhyová kápla božskou: Společná budoucnost s o 10 let mladším přítelem!

Video se připravuje ...

Nedávno měla i co vysvětlovat okolo tajné svatby. Okolo ní se totiž začaly šířit informace, že už je dávno vdanou paní. „Teď totiž bylo období utajených svateb a já zrovna přišla do práce v bílých šatech. Všichni spustili, že jsem se taky vdala,“ řekla Blesku pobaveně. 

Možnost, že by se ocitla před oltářem, však rozhodně nezavrhla. Dokonce má i jasnou představu o tom, jak by měl její velký den vypadat. „Vždycky se mi líbila představa svatby v zahraničí. Taková ta romantická. Jít na pláži bosa, mít rozevláté šaty, vítr ve vlasech... Na druhou stranu bych tam nemohla pozvat úplně všechny nejbližší. Přece jen máme v rodině i starší lidi, a to by už třeba nemohli letět letadlem. Takže by ty svatby musely být asi dvě! Jedna tady, a jedna jen pro nás s partnerem,“ prozradila detaily.

Hvězda Novy Rey Koranteng: Pravda o vztahu s Borhyovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_973012
9. 8. 2023 • 15:48

To je držka. Kdyby neměla uši, tak má hubu dokola kolem hlavy. Hnusná ženská. Ani kolo bych si o ní neopřel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.