Exmilenec na scéně! Borhyová na prahu osudového rozhodnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exmilenec na scéně! Borhyová na prahu osudového rozhodnutí

Lucie se současným  partnerem Michalem Smečkou
Lucie se současným partnerem Michalem Smečkou (Foto: Facebook a TV Nova)

„Ano, mám to v plánu, a až přijde ten správný moment, přestěhuju se někam do tepla," prohlašuje Lucie Borhyová (45) s tím, že v minulém životě již u moře žít musela. Když k tomu připočtete ještě osudovou lásku, kterou v exotice prožila, případný úprk z Česka není rozhodně vyloučen!

„Nejkrásnější a nejsilnější letní lásku jsem zažila na Kypru, kde jsem byla na dovolené s kamarádkou. Seznámily jsme se tam s dvěma kluky, co tam byli také na dovolené, ale odkud jsou, si nechám pro sebe. Byl to ale úžasný týden. Já jsem se s tím jedním setkala očima a byla to oboustranně láska na první pohled," bájí Lucie Borhyová v Blesku.

Lucie Borhyová: Až mi bude šedesát? Myslím, že mi to vůbec vadit nebude!

Video se připravuje ...

„Bylo to těžké. A oba  jsme u loučení brečeli, nechtělo se nám vůbec odjiždět. Párkrát jsme se pak ještě setkali a teď si občas napíšeme, ale pouze v přátelském duchu třeba k narozeninám, na Vánoce," nepopírá moderátorka stálý kontakt s tehdejším milencem. Jak se od nepaměti holt říká: „Stará láska nerezaví ... "

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
5. 5. 2023 • 15:33

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎Trapne,to je jenom zavis­t👍👍👍👍👍­👍🆒🆒🆒🆒🆒­🆒🌹🌹🌹🌹🌹­🌹🌹

Uživatel_973012
5. 5. 2023 • 15:25

Krásná Lucinko táhni už odsud. Každý den články kde se vystavuješ, každý den tvá malá huba. Prosím, odstěhuj se. Včera bylo pozdě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.