Borhyová šla proti zákazu: To nejhorší se přesto nedozvěděla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Borhyová šla proti zákazu: To nejhorší se přesto nedozvěděla

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (CNC_David Kundrát)

Stále usměvavá Lucie Borhyová (45) patří mezi naše nejoblíbenější televizní moderátorky a když přijela na Národní výstavu hospodářských zvířat do Brna, nebylo návštěvníka, který by se za ní neotočil.

Velice ráda vzpomíná na své dětství, když jezdila na víkend nebo na prázdniny k prarodičům. „Můj děda choval králíky, takže mám hodně hezkých zážitků. Měla jsem je moc ráda. Vždy jsem se těšila na nová mláďátka. Ráda jsem se s nimi mazlila, ale pak mi bylo hrozně líto, že je sníme,“ zavzpomínala Lucie Borhyová na své chovatelské zkušenosti.

Lucie Borhyová byla z brněnské výstavy očividně nadšená.

 

„Zakazovali mi, abych jim dávala jména, ale já jsem si je stejně pojmenovávala. Dostávali taková typická česká jména jako Pepíček, Pepík, Péťa či Honzík,” prozradila oblíbená zprávařka, které naštěstí nikdy neřekli, kterého z jejich oblíbenců má na talíři, to prý by bylo příliš morbidní.

Lucie Borhyová kápla božskou: Společná budoucnost s o 10 let mladším přítelem!

Video se připravuje ...

„Dědeček ještě měl na zahradě ovečku, ale jiné chovatelské zkušenosti hospodářských zvířat vlastně nemám,” dodala. „Děti mají hrozně rády zvířata. Jsem moc ráda, že se mnou vlastně mohly, dneska jet, je to tady prostě nádherný,” pronesla s nadšením maminka syna Lucase a dcery Lindy. Z větších zvířat má Lucka ale respekt.

„Třeba miluju koně, jsou to nádherná zvířata, ale mám z nich respekt. Vlastně mám obavy, že kůň pozná, že se bojím a bude si dělat, co chce. Takže si na koně ráda sednu, ale vůbec ne s ledovým klidem,“ říká Lucka a zároveň dodává: Je to pro mě dnes velký zážitek, dozvěděla jsem se spoustu zajímavostí.“

Lucie Borhyová: Až mi bude šedesát? Myslím, že mi to vůbec vadit nebude!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_973012
25. 4. 2023 • 22:22

Borhyová je nejoblíbenější moderátorka? No nevím. Ten její úsměv, jestli se tomu tak dá říkat, je na přesdržku. Ta se ráda jen vystavuje, už je jí všude moc. Novo, prosím, vyměňte jí. Už se na ní opravdu nedá dívat. Jak je ve zprávách ona, přepínám.

lekno
25. 4. 2023 • 16:47

Koně jsou krásné, ale i oslíky se mi líbí. Milé zvířátko – oslík. Z jeho jména udělali lidé nadávku, přitom je toto stvoření moudré, někdy více než člověk.. Pracovní dvojice Lucie B. s Reyem K. je povedená, hodí se k sobě. Na foto č. 23 jsou oba dokonale sladěni. Tedy jejich barva oblečení.. LB tam má takové romantické šaty, vypadají dobře. Líbí se mi kombinace šedé se světle růžovou a bílou – jemné, nevtíravé a hezké.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.