Tajemství Lucie Borhyové (45): Prozradila detaily svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tajemství Lucie Borhyové: Prozradila detaily svatby!

Lucie Borhyová s přítelem Michalem
Lucie Borhyová s přítelem Michalem  (ara)

Šokovala, když promluvila o svatbě! Moderátorku Televizních novin na TV Nova Lucii Borhyovou (45) dokonce podezřívali, že už se tajně vdala! Aha! prozradila, proč se plánuje vdát hned dvakrát.

Už třikrát byla sličná moderátorka Lucie Borhyová požádána o ruku, ale ani jednou to bohužel nevyšlo. Teď je sice už sedm let zamilovaná do brněnského právníka Michala Smečky (34), ten ale jako by veřejně neexistoval. Ani na sociálních sítích se s ním Lucie nechlubí.

Nedávno ovšem moderátorka prozradila, že už se svým milým bydlí. „Rozhodně to není vztah na dálku, protože bydlíme společně v Praze a do Brna jezdíme s partnerem za jeho rodinou,“ prozradila moderátorka, která je matkou syna Lucase Papadikase (14) a dcery Lindy Hrdličkové (9). Obě děti mají svého tatínka, ale ani za jednoho se Lucka nikdy neprovdala.

Lucie Borhyová kápla božskou: Společná budoucnost s o 10 let mladším přítelem!

Video se připravuje ...

Veselka u moře

Na vdavky a na fakt, že by sličná blondýnka jednou kráčela k oltáři celá v bílém, nezanevřela. Aha! svěřila, jak by měl její vysněný den vypadat. „Vždycky se mi líbila představa svatby v zahraničí. Taková ta romantická. Jít po pláži bosa, mít rozevláté šaty, vítr ve vlasech... Na druhou stranu bych tam nemohla pozvat úplně všechny nejbližší. Přece jen máme v rodině i starší lidi, a to by už třeba nemohli letět letadlem. Takže by ty svatby musely být asi dvě! Jedna tady, a jedna jen pro nás s partnerem,“ vylíčila svou představu Lucie.

Tajný sňatek?

Lucie nedávno musela čelit nepříjemným dotazům kolegů, kteří ji podezřívali, že už se tajně provdala a nic jim neřekla. „Teď totiž bylo období utajených svateb a já zrovna přišla do práce v bílých šatech. Všichni spustili, že jsem se taky vdala,“ prozradila pobaveně Lucie s tím, že veselka momentálně opravdu není na programu.

Jágr o setkání se svou ex Borhyovou: Proč nám to nevyšlo?

Video se připravuje ...

S KÝM UŽ CHODILA:

  • Babický: První veřejný vztah Lucie Borhyové byl s profesionálním golfistou Alanem Babickým (56). Vnadná blondýnka s ním randila v době, kdy začínala uvádět Televizní noviny na Nově. Sportovec ji doprovázel na všechny společenské akce, po devíti letech přišel nečekaný rozchod.
  • Jágr: Následoval krátký románek s Jaromírem Jágrem (51). Ačkoliv se ho dvojice snažila před veřejností utajit, ven se dostaly například snímky, na nichž se Lucie s hokejistou vášnivě líbá na ulici.
  • Papadakis: Osudovým mužem Lucie Borhyové byl řecký podnikatel a syn majitele řetězce hotelů Niko Papadakis (56). Poznali se během Lucčina focení na řeckých plážích. Moderátorka brzy otěhotněla, jenže Papadakis se s ní rozešel ještě před porodem syna Lucase.
  • Hrdlička: Lucie byla do Michala (34) tak zamilovaná, že si s ním po nějaké době pořídila druhé dítě, dceru Lindu. Tehdy ale ještě nevyzrálý Hrdlička si chtěl užívat života svobodného mládence, což se s rolí otce ani partnera příliš neslučovalo. Borhyové nakonec s přelétavým moderátorem došla trpělivost, sbalila mu kufry a veliké lásky byl konec.


Přečtěte si
martinfruhaufm
7. 8. 2023 • 11:25

Je ošklivá, a teprve bude; nepsal bych to, ale když se tak dobře živí vzhledem...

martinfruhaufm
7. 8. 2023 • 11:20

Borhyovou už ne, prosím, prosím.

Uživatel_973012
7. 8. 2023 • 11:00

Už je tu zas krasavice velkohubá.

Květoslava Velanova
6. 8. 2023 • 12:18

Lucii bych neodsuzovali, že má dvě děti a každé s jiným mužem. Asi na muže neměla štěstí, myslím na ty pravé. Ale mít dítě ve 45, to už je určité riziko. O tom měla uvažovat ze začátku svého nynějšího vztahu. A její partner, i když to nepřiznává, by určitě dítě chtěl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.