Svérázná kuchařka Kamu: Hanbatý návrat z divočiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Svérázná kuchařka Kamu: Hanbatý návrat z divočiny

Kamu přiznala stesk po domovině.
Kamu přiznala stesk po domovině. (Instagram)

Před měsícem se kuchařka a cestovatelka Kamila Rundusová (33) alias Kamu stáhla ze sociálních sítích, aby opět našla samu sebe. Už je zpět, ve skvělé formě a rozverně hanbaté náladě.

Kamila se svým manželem Robím žijí v Kostarice, kde provozují restauraci. Vypadá to jako idylka, ale občas zřejmě není, protože kuchařka utíká do divočiny. „Už nechci ubližovat ani sobě, ani svému okolí, natož tobě, lásko moje, ať nikoho nic nebolí,“ napsala před měsícem a na čas se odmlčela... Po měsíci se znovu ukázala světu.

Tereza Bebarová z Peče celá země: Proč pláče u štrůdlu své babičky?

Video se připravuje ...

„Jsem zpět! Bylo to něco. Ani nevím, kde začít. A než vůbec začnu a jestli vůbec začnu, napadá mě jenom DĚKUJU. Děkuju Robímu, mojí rodině, holkám, vám všem... Za přízeň, za cestu, kterou společně šlapeme, a také za veškerou vaši podporu. Bez vás by totiž nebylo nic...“ ohlásila Kamu návrat z divočiny a k vyjádření přidala fotku, kde pod síťovanými šaty nemá nic. Jen holá ňadra, ze kterých si před dvěma roky nechala vyndat silikonové implantáty.



Přečtěte si
AHel
9. 8. 2023 • 15:36

Kde máte na Kostarice restauraci, já tam v září jedu! Přišla bych na jídlo!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.