Moderátor Rey Koranteng: Opustila ho dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Moderátor Rey Koranteng: Opustila ho dcera!

Rey Koranteng s dcerou
Rey Koranteng s dcerou (ara)

Ještě mu nebylo padesát a už by se rád stal dědečkem. Moderátorská stálice televize Nova Rey Koranteng (48) je ostatně otcem tří dcer a té nejstarší Vanesse, která žije v Dánsku, je už 27 let!

Moderátor Televizních novin na Nově si dcery pořídil po deseti letech – nejmladší Leontýnka (7) a prostřední Sophie (17) žijí s rodiči v domku nedaleko Prahy. Nejstarší už vylétla z hnízda. „Vanessa je už dávno samostatná jednotka, navíc se pohybuje v byznysovém prostředí, kterému já moc nerozumím, a žije v zahraničí. Samozřejmě už bych mohl být dědečkem a moc se na tu roli těším, ale zatím to není aktuální,“ svěřil deníku Aha! trojnásobný táta Koranteng.

Hvězda Novy Rey Koranteng: Pravda o vztahu s Borhyovou!

Video se připravuje ...

Tajemná slečna Momentálně je s manželkou Monikou a mladšími dcerami na dovolené v Řecku. „Užijeme si moře a pak vyrazíme s holkami po Česku. Mám strašně rád hrady a zámky! Vždy si představuji, jak to tam chodilo v době, kdy je obývali jejich majitelé. Kupodivu to baví i prostřední dceru, která je taková tajemná slečna, a jsem za to rád,“ prozradil Aha! Rey, který si nenechal ujít představení designově unikátního modelu škodovky. Je totiž věrný české značce aut a už několik měsíců jezdí elektromobilem. „Je to moje nová závislost a opravdu si vychutnávám to ticho v autě,“ přiznal Koranteng se smíchem.

Pravda o Borhyové: Jsme jako rodina

Už víc než 20 let tvoří Rey moderátorskou dvojici v hlavní zpravodajské relaci na televizi Nova s Lucií Borhyovou (45). Jak to s ní má? „Lucka byla dvakrát těhotná, takže jsem ji dvakrát vyměnil – poprvé za Míšu Ochotskou, podruhé za Kristinu Kloubkovou. Ale jinak jsme pořád spolu. Jsme dlouholetí kamarádi, bydlíme vedle sebe a naše děti chodí do stejných škol, takže jsme jako rodina,“ konstatoval moderátor.

Borhyová a Koranteng na Slavíkovi: Lucie se dala na disco!

Video se připravuje ...

„Jsme spolu od pondělí do soboty téměř celý rok, neslyšíme se akorát o dovolené. A když někdo z nás tomu druhému zavolá, hned víme, že se něco děje,“ dodal Koranteng s úsměvem.

 



Přečtěte si
Domous
30. 6. 2023 • 19:49

Mohli byste mne říct koho to zajímá že čistokrevnýmu Čechovi utekla dcera co to byla národní umělkyně nebo co takový kraviny zde dáváte už by mohl zmiznout i z borhyovou to tam budou do duchodu je tolik mladých pěkných lidí co by je nahradily ne 😶‍🌫️😶‍🌫️🫥🫥🫥🙉

Květoslava Velanova
29. 6. 2023 • 08:01

Pan Rey je velice sympatický a milý moderátor. Toho dědečka se určitě dočká, má ještě dvě dcery, když ta nejstarší se ještě k ničemu nemá. To chce vydržet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.