Smrt dívky (†5) z Česka v Chorvatsku! Děsivé detaily, podivné okolnosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Smrt dívky (†5) z Česka v Chorvatsku! Děsivé detaily, podivné okolnosti

Město Medulin v Chorvatsku.
Město Medulin v Chorvatsku. (profimedia.cz)

Tragédie se měla odehrát ve středu 12. července v brzkých ranních hodinách. Dívenka pobývala s rodiči ve městě Medulin, kde ji postihly kruté bolesti břicha. 

„Policie přijala oznámení, že dívka z České republiky potřebuje lékařské ošetření. Do Medulinu přijela s rodinou na letní dovolenou,“ uvedla policejní mluvčí Suzana Sokač pro deník 24sata. Podle místních médií se do příjezdu záchranářů dívku snažil oživit její otec, ani následná resuscitace záchranářů ovšem život malé pacientce nezachránila.

„I přes snahu záchranářů dítě zemřelo a bylo převezeno na pitvu do pulské nemocnice. Policisté zjišťují okolnosti události,“ dodali policisté. Podle informací deníku Index rodiče večer před tragédii vzali svou dceru na pohotovost, kde ji vyšetřili a nakonec propustili (?!).

Přečtěte si
Wholds Wholds
14. 7. 2023 • 02:04

Outstanding work, Mike. I applaud your efforts since I currently make more than $36,000 every month from just one straightforward web business. Even though these are the most fundamental internet operations tasks, you may start bs-06 making a respectable online income with as little as $29,000.
.
.
Modify your connection————————>>> http­s://cr­eate­work­.pages­.dev/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.