Lucie Bílá v slzách: KRUTÁ SMRT KAMARÁDA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Bílá v slzách: KRUTÁ SMRT KAMARÁDA!

Pavel Žur a Lucie Bílá.
Pavel Žur a Lucie Bílá. (Instagram)

Divadelní svět truchlí. Uprostřed plánů a rozdělané práce nečekaně zemřel v pondělí dlouholetý ředitel jabloneckého divadla Pavel Žur (†57). Příčinou smrti byla náhlá srdeční slabost.

„Skvělý kamarád a přítel, který měl rád kulturu a umění. Před týdnem jsme ještě společně domlouvali program,“ slzí manažerka Monika Trávníčková (37). A hned vyjadřuje nejbližším upřímnou soustrast. Stejně tak je v šoku Lucie Bílá (57). „Ve snu by mě nenapadalo, že se vidíme naposledy. Děkuji za všechno, Pavlíčku...“ napsala zpěvačka dojemně na sociální síť. „Nemohu tomu uvěřit!“ truchlí i první filmová Popelka, herečka Eva Hrušková (71).

Úmrtí 2022: Kdo ze slavných nás tento rok opustil?

Video se připravuje ...

Jablonecké scéně šéfoval od roku 1999, přivedl sem na jeviště mnoho význačných umělců. Vedle Bílé také Magdalenu Koženou (50), Pavla Trávníčka (72), Petera Dvorského (71), Jaroslava Svěceného (62), Leonu Machálkovou (56), Kateřinu Brožovou (55), Karla Gotta (†80), Simonu Stašovou (68) nebo Evu Urbanovou (62). Žur byl i sbormistrem Dětského pěveckého sboru Vrabčáci. Jak uvedla Libereckadrbna.cz, na dnešní odpoledne je svolaná správní rada divadla, která bude jednat o tom, jak nastalou situaci řešit dál.

Ondřej Kepka na pohřbu Soni Červené: Herectví je rizikové povolání!

Video se připravuje ...

Poslední nervy zastupitele

Naposledy se jablonecký zastupitel Žur rozčilil v pátek. Podle Deníku.cz ho rozzlobila neúčast města v Letní hokejové škole. „Investice do dětí se vždy městu vrátí. Tradice hokejové školy byla vždy podpořena i těmi, kteří dnes hlasovali proti. Nevím, proč mají najednou jiný pohled,“ mínil zastupitel Žur.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.