Rottrová s manželem: ÚTĚK! Kvůli podlomenému zdraví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rottrová s manželem: ÚTĚK! Kvůli podlomenému zdraví

Marie dorazila na koncert v doprovodu manžela Milana Říhy.
Marie dorazila na koncert v doprovodu manžela Milana Říhy. ( Pavel Machan)

Po konzultaci s lékaři se rozhodla, že bude častěji pobývat u moře. V poslední době měla pěvecká legenda Marie Rottrová (81) několik nepříjemných viróz, kvůli nimž musela rušit či přesouvat některé koncerty. Moře jí prý pomůže, ale jak to bude s její kariérou?

Marie, přezdívaná Lady Soul, vystoupila o víkendu na jubilejním koncertě Leony Machálkové (55) v pražské Lucerně, kterou dostala do kolen. Nejen svými hity, ale i duetem s Leonou Muž č. 1.

Marie Rottrová v 7 pádech o nejtěžších chvílích kariéry: Totální syndrom vyhoření!

Video se připravuje ...
„Jsem trochu zadýchaná, ale zpívalo se mi skvěle,“ řekla Rottrová deníku Aha! po příchodu do zákulisí slavného sálu. „Lucerna má své kouzlo, ale vždy se cítím trochu zvláštně, protože nemám ráda místnosti bez oken. Potřebuji čerstvý vzduch,“ svěřila zpěvačka, která se snaží co nejlépe pečovat o svůj krásný hlas.

„Měla jsem v zimě nepříjemné virózy, a proto se teď na doporučení lékařů vydávám častěji k moři. Jedeme s manželem na Mallorcu, kde budeme pobývat,“ odhalila své plány. „Ale nebojte se, žádné naplánované koncerty nevynechám. Do konce roku jich mám asi 20,“ uklidňuje prostřednictvím deníku Aha! své fanoušky Rottrová.

Marie Rottrová na koncertě Leony Machálkové: Co jí vadí na Lucerně?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
3. 8. 2023 • 21:23

V 81 letech, by se už mohla zklidnit! Měla hezké písničky a výborné plastiky!

hejhej
11. 5. 2023 • 10:24

Ludmila Kořínková: Špinarová byla nejlepší zpěvačka, ale necapala se do medií jak jiné. Rottrová také pěkně zpívá, ale zprotivila se mi, když při kandidatuře na prezidenta Drahoše( člena muslimského bratrstva), obcházela s jeho ženou v Praze domovy pro seniory a přemlouvala staré lidi, aby volili právě jeho.

Ludmila Kořínková
10. 5. 2023 • 21:15

Jediná a nejlepší zpěvačka byla Věra Špina­rová­...Rot­trová jí svým uječeným sopránkem a navíc bez jakéhokoliv procítění nemůže sahat ani pod paty...koho by mohla se svým "umem" zajímat..!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.