Rottrová pod tlakem muže a syna: Nemám chuť a říkám si proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Rottrová pod tlakem muže a syna: Nemám chuť a říkám si proč!

Rottrová se nátlaku nejbližších vehementně brání!
Rottrová se nátlaku nejbližších vehementně brání! (archiv Blesku)

Už pěknou řádku let se Marie Rottrová (81) těší zájmu publika: „Na jevišti ze mě vyjdou emoce, které jinak nepoužívám, “ libuje si interpretka šlágru Lásko, voníš deštěm. Chystá legenda i nějaké nové píšničky?

„Manžel mě nutí, syn mi to říká, všichni mi to říkají - a já nějak nemám chuť a říkám si proč?“ odmítavě vrtí hlavou Marie Rottrová v projektu Seznam Zpráv Galerie osobností. První dáma českého soulu očividně sází na jistotu! „Mít hodně dobrých písniček, které se dají vysílat a poslouchat hodně dlouho. Takové ty evergreeny, které přejímají i další generace, i ty nejmladší," prohlašuje zpěvačka. 

Marie Rottrová na koncertě Leony Machálkové: Co jí vadí na Lucerně?

Video se připravuje ...

„Měla jsem na sebe tlak z několika stran, abych udělala něco nového. Jenže já jsem neměla chuť. Neměla jsem chuť zpívat nové písničky, protože když jsem si probrala svůj repertoár, svoje staré desky a alba, tak jsem zjistila, že jsem nazpívala tolik fakt krásných písniček, které lidi vůbec neznají. A říkala jsem si, proč dělat nové, když je tolik starých a nádherných," trvá si na svém Rottrová.

Marie Rottrová v 7 pádech o nejtěžších chvílích kariéry: Totální syndrom vyhoření!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Hana Čechová
4. 10. 2023 • 20:00

Proč tolik zloby. Byla jsem na jejím vystoupení, vypadá - milé dámy - báječně, projev kultivovaný. Osobně jsem ráda, že nepodléhá současnému trendu. Její, byť dle názoru některých vykopávky, původní písně jsou krásné, melodické a mají obsah (neboli téma). A já se s nimi vracím do mládí. Ovšem to vše je moje cítění. A někteří máte cítění jiné. Jen všechny prosím. Nebudeme zlí a vulgární. Děkuji.

donypan
17. 8. 2023 • 11:24

Maruška Drahošová to má věkem nějak popletené.Vždycinky když dojdou tintily,tak z hrůzou zjistí,že asi bude muset opět oprášit na playback Lásko voníš deštěm a lidé si sednou na zadek,Proboho už někam zalez Máňo s kozíma nohama.

ELLA Průšová
16. 8. 2023 • 21:39

A nebo, národní roz-hoď n...a! Kolikrát se už loučila s publikem? Ona se zbaví emocí a lidi....!

Uživatel_5584998
16. 8. 2023 • 06:06

Měla by být jmenována národní umělkyní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.