Trapas jako hrom! Rottrová přišla o hlavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Trapas jako hrom! Rottrová přišla o hlavu

Marie Rottrová
Marie Rottrová (Blesk/Lesk)

Zpěvačka Marie Rottrová (81) se snaží držet krok s dobou a sociální sítě jí rozhodně nejsou cizí. Pravidelně přispívá na Facebook a Instagram a ráda udržuje v obraze sebe i své příznivce. Na čem by však ještě měla zapracovat, je sdílení snímků. Na jednom takovém totiž chyběla podstatná část zpěvačky!

I ve svých osmdesáti letech stále baví a díky sociálním sítím přibývají Marii Rottrové příznivci mladších generací, které by jinak možná už ani neoslovila. Jenomže zpěvačka se rozhodla naskočit do rozjetého vlaku směr budoucnost a svými příspěvky opravdu baví! A že se sem tam dopustí přešlapu? Nevadí! I známé tváře jsou smrtelníci, kteří dělají chyby, a fanoušci přirozenost naopak oceňují.

Naposled s pobavením, ale ve vší slušnosti okomentovali snímek, na němž zpěvačce chyběla hlava, což neuniklo jejich pozornosti. „Kdepak jste nechala hlavu...“ okomentovala fotku sledující Jana. Jakmile si Rottrová chyby všimla, ihned ji napravila. „Celá fotka i s hlavou,“ aktualizovala snímek s pobavením zpěvačka. „Paní Maruško, s hlavou je to fakt lepší,“ zareagovala s úsměvem fanynka.

Podstatný je ovšem fakt, že zpěvačka se svými fanoušky udržuje krok a i mimo pódia je informuje o svém životě. Pokud zrovna nevystupuje, léto tráví cestováním po Česku i zahraničí. Zkraje prázdnin navštívila Šumavu, v červenci si zase užívala mořský vzduch na Sicílii. Ačkoli se snaží v létě především odpočívat, o svůj hlas fanoušky neochudí. V červenci i srpnu má sice méně vystoupení, na přelomu léta a podzimu je ale její hudební program opět nabitý.

Marie Rottrová na koncertě Leony Machálkové: Co jí vadí na Lucerně?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.