Drama u Dejdarů: S rodinou se herec shledal až po dvou dnech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drama u Dejdarů: S rodinou se herec shledal až po dvou dnech

Martin Dejdar se synem Matějem.
Martin Dejdar se synem Matějem. (Jan Tůma, archiv Blesku)

I známé tváře musí čas od času čelit nepříjemným situacím. Své o tom dozajista ví herec Martin Dejdar (58), jenž se rád vrací do Spojených států, které v minulosti s rodinou obýval. Tentokrát se ale jejich cesta proměnila v noční můru.

Člověk může mít dovolenou naplánovanou do posledních detailů, a přesto může během cesty narazit na nečekané překážky. Poslední let do USA se rodině Martině Dejdara značně protáhl. „Místo plánovaných patnácti hodin jsem cestoval osmačtyřicet hodin. To mě trošku překvapilo, protože to se mi ještě nikdy nestalo,“ přiznal herec v rozhovoru pro server Super.cz.

Že se let zruší a Dejdarovi budou muset čekat na náhradní letadlo, by herec ještě pochopil. To, co ovšem následovalo, vykolejilo celou rodinu. „Rozdělili nás, celou rodinu, každý jsme letěli jinak a bylo to docela hustý,“ šokoval neobvyklou cestou do Spojených států Martin Dejdar. Všichni proto museli doufat a věřit, že se po příletu shledají. To se naštěstí stalo. „Našli jsme se ale potom, sjeli jsme se na jednom místě po dvou dnech,“ dodala v závěru dramatického vyprávění hvězda Specialistů.

Martin Dejdar se svou atraktivní manželkou: Šaty jí šiju já, tvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.