Dejdarovi hrozilo na Floridě zatčení: NÁSILÍ NA ŽENÁCH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dejdarovi hrozilo na Floridě zatčení: NÁSILÍ NA ŽENÁCH

Martin Dejdar
Martin Dejdar (Blesk)

Herec Martin Dejdar (58) už několik let v kuse pendluje mezi Čechy a Amerikou. Se svou rodinou tam slaví Velikonoce už dvanáct let. Zpočátku měli ale Američané problém s našimi českými tradicemi a Dejdarovi málem nasadili pouta.

„Když jsme tam poprvé vytáhli pomlázky a přetáhli někoho přes zadek, tak to vypadalo, že nás pozavírají,“ svěřil se se smíchem Dejdar pro web Prima Ženy.

Martin Dejdar o Josefu Abrhámovi (†82): Jeho manželství bylo poselstvím dalším generacím

 

Video se připravuje ...

„Divili se, že si to ty ženský nechají líbit a ještě se tváří, že je to fajn. Museli jsme jim vysvětlit, že jim pomáháme a je to pro jejich zdraví samozřejmě,“ pronesl herec. I Američané mu ale ukázali, jaké velikonoční zvyky dodržují. „Dospělí ten den poschovávají vajíčka a děti je hledají po zahradě nebo lokalitě, kde se mnohdy domluví i několik rodin a domů. Navíc manželka dělá mazanec a všechny naše tradiční zvyky dodržujeme, i pomlázku, ale tajně,“ dodal s úsměvem Martin.

Martin Dejdar se svou atraktivní manželkou: Šaty jí šiju já, tvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.