Marta Jandová: Tajemství vztahu s gynekologem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Marta Jandová: Tajemství vztahu s gynekologem

Za Mirka je Marta provdaná devět let.
Za Mirka je Marta provdaná devět let. (Foto FTV Prima, ara)

Již 9 let šťastně vdaná Marta Jandová (49) prozradila, jak se seznámila se svým mužem, gynekologem Miroslavem Vernerem (46). Může za to její macecha Alice Jandová (41), současná žena jejího otce Petra Jandy (80).

Kamkoli Marta s Mirkem přijdou, všechny prý zajímá, kde a jak se seznámili. „Nebylo to při kontrole. Bylo to tak, že jsem byla po rozchodu a zavolala mi moje druhá macecha, třetí žena mého táty, která je porodní asistentkou. Pracovala v Podolí, kde on taky dělal,“ zavzpomínala zpěvačka na první kontakt.

Petr Janda s manželkou: Na ples dorazil s kufrem!

Video se připravuje ...

„Říkala mi, že tam má takovýho pěknýho mladýho doktora, že je zrovna po rozchodu a že jí jednou při vyšetření řekl, že jsem mu sympatická a pozval by mě na kafe. Prostě na mě ušila boudu,“ vysvětlila Marta, co předcházelo jejich prvnímu setkání.

Nemazal se s tím

„On se s tím nemazal a rovnou mi zavolal. Řekl – ahoj, já jsem Mirek, chtěl bych jít s tebou na rande!“ dodala Jandová se smíchem. Jak to bylo dál, to se dozvíte dnes od 21:35 hod. v 7 pádech Honzy Dědka na Primě. 

Balil holky na strom!

U Honzy Dědka nebyla jen Marta, ale i obě její macechy – kromě současné Jandovy ženy Alice také bývalá manželka Martina Jandová (54), jež působí jako reportérka Showtimu. Nejen že spolu dobře vycházejí, ale také vzpomínaly, jak se s lídrem skupiny Olympic seznámily. Martinu balil na písničky, potřeboval prý pomoc s učením textů.

Petr Janda: Se smrtí syna se dodnes nesmířil

Video se připravuje ...

„Řekl, že potřebuje, aby ho někdo zkoušel. Tak abych s ním jela na chalupu a pak, že mi musí ukázat zahradu. Takže první, co si pamatuju, je strom ginkgo biloba (jinan dvoulaločný, pozn. red.),“ zavzpomínala bývalka. „Ten si pamatuju taky!“ přitakala Alice s tím, že ji Petr navíc zamkl doma!

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.