Vážné obavy o Gottovou! Okolí se děsí nejhoršího | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vážné obavy o Gottovou! Okolí se děsí nejhoršího

Dominika Gottová nebyla v životě moc šťastná...
Dominika Gottová nebyla v životě moc šťastná... (archiv)

Zatímco druhorozená dcera Karla Gotta (†80), Lucie, na světě vítá nový život, porodila totiž třetí dítě, Dominika (49) si neví rady ani se svým. Ačkoli to chvíli vypadalo, že se odrazí ode dna, začne pracovat a omezí konzumaci alkoholu a návykových látek, teď se zabarikádovala ve svém domově!

Nejdřív do světa vykřičela, že se chce stát členkou ochranky a podstoupila patřičná školení, pak ze svého přesvědčení ale cukla. Dost dobrá se jí nezdála ani lukrativní nabídka spolupracovat na projektu Miroslava Kolodzieje - vzpomínkové kavárny Café Karel, která se nedávno otevřela v Dlouhé ulici k uctění památky a zejména celoživotní tvorby Mistra, a ze které by měla pasivní měsíční příjem jen za propůjčení svého jména.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

Podpora ve Finsku jí přitom dávno skončila. Nyní je závislá na příjmu manžela Tima Tolkkiho, který si vydělává jako lektor na kytaru. Jeho příjmy ale astronomických výšin nedosahují, další finanční tíseň je tak pro Dominiku doslova časovanou bombou. 

Sama už ale patrně na vše rezignovala. „Nechce pracovat, téměř vůbec nevychází z domu a působí nešťastně. Jako by neměla chuť do života,“ potvrdil informátor Expresu. Situace se nijak nezlepšila ani co do jejího zdravotního stavu. „Co se alkoholu týče, nic nenasvědčuje tomu, že by se ho vzdala. V červnu jí bude padesát, ale zdá se, že není šance na nápravu, není to s ní dobré,“ řekl také nejmenovaný zdroj. 

S kavárnou vyrazíme i za hranice, říká provozovatel Café Karel Kolodziej

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
18. 8. 2023 • 18:37

AHel, no jistě, ona je líná, chlastá a vlastně za to, můžeme všichni!

ELLA Průšová
17. 8. 2023 • 22:51

líná a ožralá!

Magda Pelcová
29. 5. 2023 • 08:06

Je to smutné, jak dopadla.

Filip Beneš
18. 4. 2023 • 19:57

Líná mrcha,co ve Finsku nic nemá a pořád si myslí,že jí budou Češi nosit na rukou,když má Karlovo příj­mení­...bo­hužel­,líný mrchy nebrat!!

stoura
17. 4. 2023 • 06:04

Nestane se vůbec nic, jenom bude další ze závisláků, co se uchlastal

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.