Obermaierová se odrazila ze dna: TOHLE jí vydělalo balík peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Obermaierová se odrazila ze dna: TOHLE jí vydělalo balík peněz!

Na natáčení Ulice vozí i svého pejska Vašíka.
Na natáčení Ulice vozí i svého pejska Vašíka. (Tonda Tran, Marek Pátek, David Malík, TV Nova)

Věčná drbna ze seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (76) si ještě před pár měsíci stěžovala, že po značném zdražení cen energií nemá dostatek peněz na normální fungování. Teď se ale karta obrátila! Obermaierová už totiž nestrádá, ba naopak, žije si jako v bavlnce. Jak se jí to podařilo?

Pokud máte doma televizi, určitě vám neunikla nová reklama na produkt Ive InkontinStop, jejíž tváří je právě Obermaierová. „Stud stranou, děvčata. Na nechtěný únik moči je tady Ive InkontinStop, stop inkontinenci," hlásá herečka v televizním spotu. Mimo reklamu nafotila také fotky na billboardy a do časopisů. Není pochyb o tom, že za to dostala královsky zaplaceno.

Jaroslava Obermaierová na festivalu Blesk Tlapky: Psi jsou víc než lidi!

Video se připravuje ...

To by také vysvětlovalo i její nedávnou koupi. Obermaierová totiž netroškařila a podle týdeníku Sedmička si nedávno pořídila byt na pražském Žižkově. Vysolit tak musela přinejmenším několik milionů korun.

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Zbavila se majetku za miliony!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
9. 4. 2023 • 12:29

Syn nemá jen invalidní důchod, ale také pracuje. Sama paní Jaroslava řekla, že ho to baví. Pracuje v domově pro seniory. Ona má důchod a ještě stále hraje, určitě jim neni po finanční stránce zle. Jen ji přeji zdraví a nebědovat.

lekno
9. 4. 2023 • 10:46

Někdo zde potřebuje furt provokovat, co ? Nestydí se ještě i Boha zatáhnout do okydávání této ženy. A nezmůže se přitom ani k tomu, aby jeho jméno napsal s velkým prvním písmenem. Už z toho vidět - jaká je jeho víra ubohá, až vůbec nějakou má..

nilud
9. 4. 2023 • 09:15

Ona a Holubová, bože ochraňuj nás od všeho zlého.

Marta Kubíková
8. 4. 2023 • 18:03

Tak to jo, to opravdu stud stranou, paní Jaroslavo.

lekno
8. 4. 2023 • 17:05

Paní Jaroslava vůbec nekňučí a nepláče. Přeháníte.. Akorát ve video-dialogu naznačila tehdy reálný problém s plynem a vytápěním domu - trošku to nakonec obrátila v žert. Ale vy hned v tom vidíte kňučení..
Syn má jen invalid. dúchod. Je pravděpodobné, že ho paní dlouhodobě finančně dotuje.. Nechápu tu vaši alergii. Neměla ona snadný život, nechová a neplatí si nějakého gigola. Má nemocné dítě a žije jen pro něj. Jiní důchodci si stěžují také – tam, kde si to mohou dovolit. Rozdíl je jen ten, že nejsou všichni tak na očích a na kameře, jako je ona. A ať si stěžují, vždyť starobní dúchod pro obyčejného člověka je obvykle bídná suma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.