Dusno u Krausů? David utekl z tátova pořadu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dusno u Krausů? David utekl z tátova pořadu

David Kraus
David Kraus (Blesk:Kundrát, Hykl)

Zpěvák David Kraus (43) si bedlivě střeží své soukromí. Nechce, aby se jakkoli veřejně rozebíral jeho osobní život. Nedávno ale udělal výjimku a vyjádřil se i k tomu, proč už se neobjevuje v pořadu Show Jana Krause.

Dříve jsme mohli Davida vídat v pořadu jeho otce Show Jana Krause. Pravidelně tam zpíval s kapelou a zdálo se, že všechno klape jako na drátkách. Očividně ale nastal nějaký problém, protože David z pořadu ze dne na den zmizel. „Má to takový důvod, že už tam prostě moc nejsem,“ pronesl zpěvák pro eXtra.cz a dál to rozvádět nechtěl. Zda šlo konkrétně o nějaký spor s tátou, se zatím bohužel neví.

Šampión UFC u Jana Krause: Co moderátor řekl na Procházkův výkon?

Video se připravuje ...

Výjimečně se rozpovídal i o svém soukromém životě, ve kterém je nyní více než spokojený. „Cítím se jako normální šťastnej otec a chci si užívat, že to dítě mám, je to krásný,“ svěřil se dojatý Kraus. Potvrdil také, že se svou přítelkyní Sarah Opravilovou chystají svatbu. Zpěváka tak čekají jen samé radostné události.

Zasnoubený David Kraus: Detaily svatby a neshody s partnerkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.