Plodková v nevěstinci: Vypůjčila si cizí tělo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Plodková v nevěstinci: Vypůjčila si cizí tělo

Kameře ukazovala většinou jen hlavu.
Kameře ukazovala většinou jen hlavu. (Foto FTV Prima)

Nekalé podnikání zavede Černé vdovy do nevěstince. Jana Plodková (41) coby Renata musí při konkurzu předvést tanec u tyče. „Je to strašně náročná disciplína,“ přiznala herečka. Uvítala proto dublérku.

Za krátkou dobu, kterou herečka na přípravu tohoto obrazu měla, to prý skutečně nešlo zvládnout. „Režisér Radek Bajgar přitom chtěl profesionální výkon. Byla jsem proto za dvojnici moc ráda,“ kvitovala Jana s povděkem. Kamera zabírala většinou pouze její hlavu v paruce, tělo na tyči visící mnohdy hlavou dolů patřilo zkušené dublérce.

Černé vdovy: Za Janu Plodkovou musela zaskočit dublérka

Video se připravuje ...

„Snažila jsem se ji pak napodobit, opravdu jsem byla vděčná, že to za mne předvedl někdo jiný,“ uzavřela natáčení náročných scén herečka. Diváci na obrazovce nic nepoznají. Iluze je dokonalá. Vypadá to, že Renata má pole dance neboli tanec u tyče v malíku.

Formu ladí v lese

Ultra štíhlá herečka si udržuje formu hlavně chůzí, nejraději má prý procházky po lese. Občas nasadí protahovací cvičení. Má velkou kliku, že má v genech štíhlou postavu. Negližé, v němž se k tyči postavila, jí skvěle padlo.

Jana Plodková: Musela jsem na sobě začít praktikovat duševní hygienu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.