Burešová s Forejtem rozzuřili fanoušky: Jde o syna Tristana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Burešová s Forejtem rozzuřili fanoušky: Jde o syna Tristana!

Eva Burešová poslala synkovi dojemný vzkaz
Eva Burešová poslala synkovi dojemný vzkaz (Instagram, CNC)

Herečka Eva Burešová (29) je velmi aktivní na sociálních sítích, stejně, jako její přítel Přemek Forejt (35). Oba dva na své profily často přidávají nejrůznější střípky z jejich profesního i osobního života. Fanoušky ale pořádně rozzuřili nedávnou fotkou jejich malého syna Tristana.

Některé celebrity tváře svých dětí hrdě vystavují a některé je zase tají. Přemek s Evou patří do té druhé skupiny. Tvář svého několikaměsíčního syna Tristana zatím tají. Společné fotky se synem sice přidávají, ale nikdy mu není vidět do obličeje. Podle některých fanoušků je to trapné a rodičům to dali pořádně sežrat.

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

„Jste trapní, jak nám neukážete mrňouse. Mě už to vlastně ani nezajímá,” napsala jedna z Přemkových sledujících pod jeho poslední fotku s malým Tristanem. „Proč neukážete malého? To už tam nemusíte dávat nic. Jiní se dětičkama chlubí a vy je schováváte,” přidala se další. Eva s Přemkem však v komentářích našli i zastání. „Však vám nikdo nekáže ho sledovat, ne? Je to jejich dítě a váš zbytečný výblitek podle mě taky nikoho nezajímá,” orodovala jedna z fanynek za Burešovou a Forejta.

Ti jsou ale na podobné zlé komentáře už asi zvyklí. Nic si z toho nedělají a svou energii raději věnují rodině a práci. Eva momentálně opět natáčí seriál ZOO a Přemek se naplno věnuje své restauraci.

Burešová a Forejt: Z čeho byl Přemek nervózní? A jak se Eva cítí po porodu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
26. 2. 2023 • 10:34

Nevím, kdo je Burešová, ale evidentně někdo, koho nezná nikdo dále, kde končí hranice Česka 😅😅😅...
Forejt byl kdysi dávno génius, když tvořil přímo famózní díla na talíři i mimo něj...
Opravdu směšné seriálové rychlokvašky ve směšném státečku českém... mimochodem, neví k čemu je další potomek těmto lidem, když nemají čas ani ne ty již pořízené ?
🤣👎

Karel Handl
25. 2. 2023 • 16:16

Kdo je to ta Burešová?

martika1
25. 2. 2023 • 15:39

U nás je to isté, hovoria, že chcú súkromie, ale noviny a siete sú plné fotiek ich deciek odzadu. Nie sme zvedaví na chrbty ich detí. Ak nechcú, nech neukazujú, ale toto je trápne. Súkromie by som si vedela predstaviť pri starších deťoch, ale malých, čo nikde nejdú sami? Je to choroba M. Jacksona . ešte by im mali dať uterák na hlavu. U nás to neustále robí Nela Pocisková a plno ďalších.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.