Martinová v záchvatu hrůzy: Zachránila ji dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Martinová v záchvatu hrůzy: Zachránila ji dcera!

Zpěvačku stíhá jedna rána osudu za druhou.
Zpěvačku stíhá jedna rána osudu za druhou. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

V minulosti se zpěvačka Věra Martinová (62) potýkala se zdravotními problémy způsobenými dopravní nehodou. Následky po poranění obličeje měly neblahý vliv nejen na její zevnějšek, ale i na psychiku. S tou ostatně bojuje i v současné době.

Těžká dopravní nehoda jí v jeden moment obrátila celý život naruby. Smířit se s tím, že její obličej bude nehodou nadobro poznamenán, nebylo pro country hvězdu v mládí vůbec jednoduché. Kvalitní lékařská péče ale následky nehody auta s neobrněným transportem sovětské armády minimalizovala, za což je Martinová dodnes vděčná.

Další rána pro první dámu country Věru Martinovou (62): Po smrti rodičů rozchod!

Video se připravuje ...

„Tenkrát mi hodně pomohl profesor Bařinka v Brně. V té době tady moc nebyly plastické chirurgie, ale on mi to udělal v rámci těch možností, které byly, a hodně se to vylepšilo. Následoval ještě jeden zásah, kdy jsem si jizvy nechala vybrousit, takže už jsou menší. Ale pro psychiku mladé holky to tenkrát bylo těžké,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru herečky Miluše Bittnerové (45) pro web Lifee.

S vnitřními démony bohužel bojuje i dnes. Zpěvačka čas od času čelí panickým atakám, které nejsou ničím příjemným. Ze stresujících situací, které jsou náročné pro její psychické i tělesné zdraví, ji dostává dcera. Ta ji přivedla do světa jógy, kterou sama předcvičuje, a zaměstnala svou maminku natolik, že si na ni temnější chvilky mysli jen tak nepřijdou. „Oslovila mě s tím, že by chtěla udělat videa na sociální sítě a potřebovala by k tomu nějakou muziku – třeba jen pár brnknutí na kytaru,“ vysvětlila Martinová, jak se v době pandemie, kdy lekce jógy musely být on-line, zabavila tak, až jí na nic jiného včetně zbytečného stresu nezbyl čas.

Královna country Věra Martinová po rozvodu: Promluvila o třetí svatbě!

Video se připravuje ...

Pomoci své dcery si zpěvačka nesmírně váží. Díky ní se v současné době zvládá panickým atakám bránit. „Pomohla mi jako dcera, tohle se v rodině nedá aplikovat. Ale podržela mě, už jenom tou jógou. Nejlépe zabírá to nejhorší prodýchat. Snažit se srovnat si v hlavě to, že se nic neděje, což je hrozně těžké. A potom to jít vyběhat,“ sdělila svůj recept na duševní pohodu zpěvačka Věra Martinová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.