Věra Martinová zažila peklo na zemi: Kdo ji opustil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Věra Martinová zažila peklo na zemi: Kdo ji opustil?

Věra Martinová
Věra Martinová (Facebook)

S country divou Věrou Martinovou (52) se život nepáral. V minulosti prodělala rakovinu prsu, pak udeřila koronavirová pandemie, která zpěvačce sebrala hned 5 členů její rodiny. Když už si myslela, že nemůže být hůř, nemoc skolila i ji samotnou.

Věra to v životě neměla lehké. I přes všechny strasti osudu se vždy snažila udržet si pozitivní mysl. Když u nás začal řádit covid-19, pochopitelně přišla o práci, koncertovat nemohla. Dostala se do finanční tísně, ale to nejhorší přišlo až pak. Na covid zemřeli oba dva její rodiče a taky přišla o bratrance, sestřenici a tetu. „Věřte, že je to strašná nálož. Maminku i tatínka jsme naposledy viděly na covidové jednotce v nemocnici v Náchodě,“ vzpomíná Věra pro Aha! Pro ženy.

Jana Hlaváčová: Divadelní hvězda, která rezignovala na život

Video se připravuje ...

Dodnes se s tím pochopitelně nesrovnala. Psychicky toho na ni bylo a stále je moc. Když už si myslela, že bude líp a konečně se začne věnovat hudbě, ejhle. Onemocněla i ona sama. Naštěstí nešlo o nic vážného, jen slabost a rýma. Teď už je zpěvačce lépe a konečně může všechno špatné hodit za hlavu.

Angelika Bazalová a Ondřej Dostál o povinném očkování

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
25. 4. 2022 • 06:16

To už jsem psala, když byl článek o paní Maciuchove. Tu taky pochovali o 10 let dříve. Jak může někdo takový psat do časopisu nechápu.

begonie
24. 4. 2022 • 18:13

Hned v první větě máte chybu jako Brno, která ale Věře Martinové lichotí - omladili jste ji Aháci o 10 let Věra se narodila v roce 1960, takže jí je 62 ne 52 !!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.