Snové bydlení Krainové: Probourala se ke známé zpěvačce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Snové bydlení Krainové: Probourala se ke známé zpěvačce

Simona Krainová nechala nahlédnout do svého soukromí.
Simona Krainová nechala nahlédnout do svého soukromí.  (Facebook, archiv Blesku)

Modelka Simona Krainová (49) má zkrátka vkus. Společně s manželem Karlem Vágnerem (46) zveřejnili vizualizaci rekonstrukce jejich bytu. Jednu předělávku za sebou už jejich hnízdečko lásky má, ta ale proběhla už před dlouhými dvanácti lety.

Tehdy byli manželé ještě bezdětní. Poté se jim ale narodil jejich první syn Bruno, pak druhý Max a jak už to s malými dětmi bývá, byt si „vymalovali“ po svém. „Náš byt jsme začali řešit před dvanácti lety. Na začátek jsme koupili vedlejší byt, který patřil Daře Rolins, měli jsme štěstí, že byl hned vedle. Byty jsme propojili a kompletně zrekonstruovali a připravili na narození našich chlapců. Byt byl úplně nádherný, ale když se narodili, explodovala doslova bomba! Maxík ťapal ručičkama od jídla do rytmu teletabbies po stěnách,“ svěřila se nedávno modelka na svém Instagramu.

Simona Krainová: Na zimu zmizíme do tepla, nechceme platit za plyn

Video se připravuje ...

Manželé se proto rozhodli počkat, až synové trochu povyrostou. A teď konečně nastal ten čas dát jejich domov opět dokupy. „Když to shrnu, tak se nám podařilo byt zdevastovat a po dvanácti letech jsme konečně ready na kompletní rekonstrukci. Chceme vám dnes ukázat návrh našeho nového bytu, z kterého jsme nadšení a na který se nesmírně těšíme,“ pronesla natěšeně Krainová. Posuďte sami, není tohle byt snů?

Simona Krainová: Jestli chcete žít v tuně sádla, tak si v něm žijte

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
10. 12. 2022 • 15:49

Takovych JE....az AZ aNepise se o nich­😁😁😁😁😁🤣­🤣🤣🤣🐐🐐🐐­🐔🐔🐔🐔

Inka
10. 12. 2022 • 08:05

Estetická chirurgie a zákroky jsou samozřejmostí jak ve světě, tak u nás. Podstupují je řadový ženy, známé osobnosti... doporučuji se podívat na fotky Simony před dvaceti lety a bez zášti a závisti přiznat, že snad jediná podstupuje * vylepšení * , aniž by ztrácela svůj přirozený obličej !
Také doporučuji shlédnout Gottovou, která kdysi extrémně ošklivá, dnes k nepoz­nání­...Veš­krno­vou, která nestydatě lže a svém mladistvém vzhledu, přičítá ho zdravému životnímu stylu 😂 ( což vyvrací všichni plastičtí chirurgové, to je proti přírodě ) , Petra Janů, ta má jinou celou hlavu, Vondráčková je vytažená až k patám 😂...
Šinkorová, Borhyová a kdejaká yutuberky.

Tak prosím, odhoďte zlo a závist a přiznejte:
Simona je stejně krásná, perfektní manželka i máma !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.