Dara Rolins pod tíhou minulosti: NEMILOSRDNÉ ODSOUZENÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Dara Rolins pod tíhou minulosti: NEMILOSRDNÉ ODSOUZENÍ

Dara Rolins jako sexy dáreček: Méďo, rozbal si mě!
Dara Rolins jako sexy dáreček: Méďo, rozbal si mě!  (instagram, archiv)

Dara Rolins (50) už několikrát avizovala, že ku příležitosti svých 50. narozenin pro fanoušky chystá skutečnou bombu! Tou je její velkolepý koncert. Promotéři slibují, že nebude mít obdoby! Ale... nezapomnělo se na něco? 

„I když se to možná nezdá, dostala jsem se do okamžiku, kterému se říká poločas mého života. Je to dost významný moment na to, aby se stalo něco významného. Chci vás pozvat na můj nezapomenutelný koncert v O2 Areně v Praze a chci to pojmout tak, že chci projít celou mou éru, kariéru, od písniček, kdy jsem byla ještě maličká… Arabela, Andělík, Dětská diskotéka. Všechno, co jste se mnou zažili, přičemž jste rostli, možná se zamilovali, všechny ty časy chci na chvíli vrátit a být u toho s vámi," vzkázala fanouškům Rolins na svých sociálních sítích krátce před tím, než se vstupenky na O2 arénu vyprodaly doslova raketovým tempem. Ovšem, zvedla se i vlna nevole. Pod příspěvkem se začaly kupit i komentáře nespokojených fanoušků, kteří si zakoupili vstupenky na vánoční koncert, který se kvůli covidu posouval, až se nakonec zrušil. 

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...

„Pro mě největší zklamání. Krásný projev úcty k fanouškům, kteří tři roky čekali na přeložený koncert. Bez jakéhokoli vysvětlení, omluvy. My už máme zaplacené ubytování v hotelu v Praze a najednou mi přijde mail, že koncert je zrušen a peníze budou vráceny,“ neženýrovala se jedna z fanynek. „To dává logiku, zrušit vyprodaný koncert v prosinci a udělat další v lednu,“ ozvala se další. „Zve lidi na svůj narozeninový koncert a ani zmínka, že vánoční koncert je zrušen po třech letech čekání,“ píše další. Negativní komentáře zklamaných fanoušků by šly přehazovat vidlemi. Těžko říct, zda to Daře tak trochu nezkazí renomé.

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.