Dara chrochtá blahem: Nedvěd se konečně odvázal a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara chrochtá blahem: Nedvěd se konečně odvázal a...

Minulé dny trávil slavný pár ve slovenských Tatrách.
Minulé dny trávil slavný pár ve slovenských Tatrách. (Instagram)

Není třeba velkých činů, někdy stačí pouhá přítomnost milované osoby u události, která je pro člověka důležitá. Pro Daru Rolins (50) to byla bezesporu účast Pavla Nedvěda (50) na jejím vystoupení na Slovensku. Bylo to tak teprve podruhé, co ji viděl v akci. 

Není pochyb o tom, že vystoupení Dary Rolins je nejen zárukou skvělého pěveckého výkonu, ale i neotřelé show, při které nechybí ani taneční prvky. Skvělou podívanou umocňuje i fakt, že spolu s Darou tančí arzenál dam, které jsou neméně krásné. A její miláček - Pavel Nedvěd - se o tom konečně mohl opět přesvědčit a hned ve zpěvaččině rodné zemi. Ta měla takovou radost, že se okamžitě podělila se svými fanoušky na Instagramu.

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...

„Můj muž byl už na dvou mých vystoupeních. Poprvé v Itálii na slovenské svatbě a včera (ve čtvrtek, pozn. red.) večer v Tatrách. Jeho druhé poprvé, protože tu nikdy předtím nebyl. Jeho fantazie a představivost pracuje na plné obrátky, protože je už druhý den jako naschvál extrémní mlha. Aspoň že sněží,“ připsala Dara pod fotku z hor, ze které čiší, že si to oba náramně užívají. 

Klape jim to skvěle, je vidno, že na tu největší životní lásku se vyplatí si počkat. Velký posun v jejich vztahu už přišel i v otázce bydlení. Pár dokonce nedávno koupil doslova pohádkový pozemek. Plány jsou jasné. Tím, že ani jeden z nich nechce opustit to svoje, postaví si sídla dvě. Díky bohu jsou přelety otázkou pár hodin. 

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.