Plány Rolins a Nedvěda odtajněny: Jeden dům v lese, druhý u jezera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milionové plány Rolins a Nedvěda: Jeden dům v lese, druhý u ...

Romantika v Itálii.
Romantika v Itálii. (Foto Instagram.com)

Zpěvačka Dara Rolins (49) momentálně zažívá jedno z nejkrásnějších období svého života. Její dcera Laura (14) roste jako z vody, v pracovní sféře se Daře stále daří a po boku své životní lásky Pavla Nedvěda (50) září jako měsíček na hnoji. V nedávném rozhovoru pro pořad Život ve hvězdách prozradila detaily jejich vztahu, o kterých zatím nikdo nevěděl.

Dara s Pavlem spolu randí přes rok a už na začátku jejich vztahu měli jasně dané mantinely. Nedvěd trvale žije v Itálii a Rolins v Čechách a jelikož ani jeden nechtěl toho druhého nutit ke stěhování, vymysleli dohodu. „Teprve teď jsem potkala muže, se kterým chci být. Nežijeme ve stejné zemi, tak jsme se dohodli, že už spolu nebudeme mít děti, že si postavíme vlastně dva domy. Jeden v Čechách a jeden v Itálii,“ překvapila Dara.

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...

Jejich plány už se navíc pomalu ale jistě realizují. Našli totiž své vysněné pozemky jak v Itálii, tak v Česku. „Myslím, že to vybízí k tomu, že ty domy budou různé. Jeden bude v lese, jeden u jezera, budou vycházet z toho, kde se budou nacházet," popsala zpěvačka svou vizi. „Tím pádem se chci příští rok věnovat rodinnému životu. Chci se zúčastnit toho vybavování, chci být s Laurou, s Pavlem a chci si užívat života," dodala kráska, která po boku Nedvěda vypadá konečně šťastně.

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
12. 11. 2022 • 05:44

Moc zvonku štěstí hlavně Darince, jak mohla být léta s Rytmusem je nepochopitelné.

sk
11. 11. 2022 • 18:10

Presne to sa vam hodi tie Vase slachave vyschnute tela utrtkat k smrti to vam z celeho srdca prajem

AHel
11. 11. 2022 • 16:27

...abyste se z toho nepo...já vám přeji pěkný vztah na stáří, ale nemusíte se vytahovat a informovat o každém prdu, v této geopolitické době a krizi je to krajně nevhodné a nemáte v sobě kousek empatie lidské, nechci věřit, že jste nafrněná sebestředná hadrová panenka!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.