Provokatérka Laura přitvrdila: Co na to máma Dara Rolins? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Provokatérka Laura přitvrdila: Co na to máma Dara Rolins?

Dara je proklatě sexy, Laura to podědila
Dara je proklatě sexy, Laura to podědila (Foto Instagram)

Tak nejen fotky v teplákovce a sexy tangách vytažených pořádně do pasu zajistily dceři Dary Rolins (49) a Matěje Homoly (49) místo na výsluní. Laura (14) svou aktivitu na sociálních sítích ještě zvýšila a do posledního videa si přivedla i mámu. A to se teprve strhla mela.

Obě krásky totiž zazářily v tanečním videu, na motivy písně Mother I'd Like to Fuck, v překladu zjemněně něco ve smyslu, matko, já bych tě chtěl. Nad tančící Darou pak problikne nápis MILF (zralá sexy žena), ve střihu se objeví Laura a nad ní popisek FUTURE MILF (budoucí zralá sexy žena). 

Laura navíc ukázala, že nezdědila jen půvab a taneční nadání, ale i vtip, který je Rolins vlastní. Fanoučci samozřejmě nenechali žhavé video bez komentáře. Jeden z nich například napsal. „První je lepší,“ polichotil Daře. Laura se chytla šance a sledujícího pěkně zpražila. „Škoda že je zadaná, jinak bys měl šanci,“ odpověděla za mámu. 

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.