Mega posun ve vztahu Rolins a Nedvěda: Luxusní sídlo u jezera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mega posun ve vztahu Rolins a Nedvěda: Luxusní sídlo u jezera

Dara Rolins a Pavel Nedvěd
Dara Rolins a Pavel Nedvěd (Instagram)

Láska zpěvačky Dary Rolins (49) a bývalého fotbalisty Pavla Nedvěda (50) jenom kvete, a tak se hvězdný pár rozhodl posunout svůj vztah na novou úroveň. Vypadá to, že se zamilované hrdličky brzy sestěhují. Pohádkový pozemek byste ale v Česku hledali marně…

Vztah na dálku pro ně sice není překážkou, pendlování mezi Itálií, Českém a Slovenskem je ale přeci jen poněkud náročné. A protože jsou Dara Rolins a Pavel Nedvěd stále zamilovaní až po uši, rozhodli se si svá setkání zjednodušit - společně si pořídili pozemek v Itálii! Stále tedy ta „ulítanější“ bude Dara... Motivací pro ni kromě samotného partnera však může být krásné místo, na němž vybudují své hnízdečko lásky.

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...

„Pavel Nedvěd letos koupil se svou partnerkou, zpěvačkou Darou Rolins, pozemek za milion eur s výhledem na jezero v Tronzanu u jezera Maggiora,“ napsal italský web Prealpina. Jak informoval web eXtra.cz, jde o pozemek v Arolu o 2000 metrech čtverečních. Místo nevybrali náhodně. Právě zde totiž společně slavili své letošní padesátiny.

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.