Dara Rolins ohromila Slavíky: VE ZLATĚ A ŠPERCÍCH ZA MILIONY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dara Rolins ohromila Slavíky: VE ZLATĚ A ŠPERCÍCH ZA MILIONY!

Dara Rolins to na Slavících rozjela jako Jennifer Lopez, v civilu pak vynesla šperky za 30 milionů Kč.
Dara Rolins to na Slavících rozjela jako Jennifer Lopez, v civilu pak vynesla šperky za 30 milionů Kč.  (profimedia.cz, CNC Center - Hykl, Kundrát, Machan)

Vystoupení slovenské divy Dary Rolins (49) na Českém slavíkovi bylo hodné světové show. Temperamentní zpěvačka se hodila do zlata ve stylu své hispánské kolegyně, zpěvačky Jennifer Lopezové (53). Oblékla zlatý trikot, ověsila se nejrůznějšími cinkrlátky a vlítla na pódium jako tajfun.

Svůj sexy kostým ve zlaté barvě a se zlatými botami zvanými podle populárního filmu »hromnice« odkoukala od hvězdy pop-music Jennifer Lopezové. Ta se téměř identicky oblečená blýskla na svém koncertě v roce 2019. Dařino vystoupení na Slavících bylo jen malou ukázkou nadcházejícího koncertu, který proběhne koncem ledna v pražské O2 areně. Právě tam Rolins oslaví se svými fanoušky neuvěřitelné 50. narozeniny.

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...

Z kostýmu do modelu

Sotva Dara slezla z pódia a převlékla se, musela se mít na pozoru. Zlatý kostým s lesklými ověsky vyměnila za večerní model a šperky v hodnotě milionů korun. „Na slavnostní večer Slavíků jsem oblékla šaty značky Elie Saab, boty od Versaceho, kabelku Fendi a ověsila se šperky Gismondi v hodnotě jedenadvacet milionů korun,“ prozradila Aha! sama zpěvačka. Takovou hodnotu snad neměl ani ten kostýmek ze zlata, který oblékla Jennifer Lopezová.

Vánoce s Nedvědem

Ačkoliv její miláček Pavel Nedvěd (50) žije až v Itálii, náramně jim to klape a jsou stále jako dvě hrdličky. Letos oslaví i první společné Vánoce. Copak jí asi štědrý fotbalový Ježíšek pod stromeček nadělí? Do šperkovnice se jí určitě ještě něco vejde! Nebo si jednoduše pořídí větší.

Marek Ztracený na Slavících: Lítost nad odchodem Zagorové

Video se připravuje ...

DECHBEROUCÍ KRÁSA

Dara se na Slavících ukázala v luxusních špercích italské značky Gismondi 1754. Celý set, který obsahuje náušnice, náhrdelník a prsten, má hodnotu neuvěřitelýnch 21 milionů korun. Oslnivý náhrdelník, jenž zkrášloval Dařin krk, je navíc absolutním vítězem The Couture design awards v Las Vegas za nejkrásnější design.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.