Žhavý taneček Václava Kopty a Lucie Benešové: Na sex není nikdy pozdě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Žhavý taneček Václava Kopty a Lucie Benešové: Na sex není nikdy pozdě

Lucie Benešová jako sexy domina
Lucie Benešová jako sexy domina (Instagram, archiv)

Romantický večer se zvrtl v erotický taneček. Herečka Lucie Benešová (48) na sebe oblékla černou košilku a k tomu podvazky a rozdráždila smysly kolegovi Václavu Koptovi (57).

Jak se na začátku natáčení seriálu Co ste hasiči Lucie Benešová bála žhavých scén, v odvážné košilce a podvazcích si nakonec zvykla. Nejdřív sváděla seriálového milence Petra Rychlého, teď se svůdně kroutila před svým seriálovým manželem Václavem Koptou. A ten za ní rozhodně nezaostával. Snažil se tančit stejně smyslně jako Benešová. Osahával jí prsa, hladil po ramenou až nakonec Benešová propukla smíchy.

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?

Video se připravuje ...

„A to jsme si mysleli, že už v našem věku točit košilatý scény je zakázaný. A jéje, ono to jde, a jako po másle. Jen nevím, co na to řeknou naše děti, v mým případě i vnuci. Dnešní nočka a poslední natáčecí den s mým drahým kolegou Vašíkem,“ okomentovala sexy dovádění s kolegou Benešová. A zároveň poděkovala i ostatním ze štábu. Pro herce to totiž byla poslední klapka II. řady seriálu.

Lucie Benešová si staví sen! Ale bez manžela Matonohy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.