Senzační proměna domu Vondráčkové: RAČTE VSTOUPIT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Senzační proměna domu Vondráčkové: RAČTE VSTOUPIT!

Lucie Vondráčková se pochlubila zrekonstruovaným domem
Lucie Vondráčková se pochlubila zrekonstruovaným domem (Foto Facebook)

Když si Lucie Vondráčková (42) po rozvodu s Tomášem Plekancem (39) koupila starší dům, lidé si ťukali na čelo. Nyní jim ale zpěvačka vyrazila dech. Její domov je konečně zrekonstruovaný a sálá z něj klid a pohoda.

Dům pořídila nejen pro sebe, ale především pro své dva syny Matyáše (10) a Adama (7). Toužila si najít starší stavbu, kterou si časem upraví k obrazu svému a tak se taky stalo. Práce bylo hodně, předělávky zabraly mraky času, ale nakonec se to všechno vyplatilo.

Lucie Vondráčková září: Užívám si stav zamilovanosti, svěřila se!

Video se připravuje ...

Celou rekonstrukci domu sdílela Lucie i se svými fanoušky na sociálních sítích. Často se jich ptala na jejich názory nebo prosila o rady, jak co udělat. Teď se můžou už jen všichni pokochat, jakou krásu se Vondráčkové podařilo vytvořit.

Lucie Vondráčková: Na 1. máj jsem úplně zapomněla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
6. 10. 2022 • 09:15

zdrclamrdka...neměj péči,Plekanec má tuto komediantku na háku,a o tom,že by za ní chodil se může zrodit pouze v takové pomatené hlavě s fanklubu kuňkalky... ;-

Adrianat
5. 10. 2022 • 17:22

Pleky má ju aj jeho úplne na háku, to si môžete byť istá, vôbec ju nespomína v žiadnom rozhovore, nezaujima ho, má svoju krásnu rodinu a manželku, ktorá tvorí celé to čaro ich rodiny. Ten dom je dosť tmavý, tá tapeta gýč, ale inak zaujímavé len také no nepraktické, radiátory, už mohla prerobiť na podlahovou.

Huga
5. 10. 2022 • 15:34

zdrclamrdka Co by tam Pleky dělal, de.bile s deb.ilním nickem? A jakou zradu myslíš? Hádka, jak leze od Vondráčkové přes plot? Tak třeba Lucie v rámci milostné předehry nějakou zaslouženou mezi světla chytne.

AliAlice
5. 10. 2022 • 14:09

A co teprve teď,když má být ,,Slavík ".....to už bude kuňkalka stát ve frontě... ,a to potom bude počteníčko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.