Poslední týdny těhotenství Jitky Boho: Místo klidu tvrdá rána | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Poslední týdny těhotenství Jitky Boho: Místo klidu tvrdá rána

Ač na to Jitka Boho nevypadá, mele před porodem z posledního.
Ač na to Jitka Boho nevypadá, mele před porodem z posledního.  (Instagram)

Těhotenství Jitky Boho (30) se už pomalu ale jistě chýlí ke konci. Očekávalo by se, že teď už bude jen odpočívat s nohama nahoře, ale ona dělá pravý opak. Jelikož se s přítelem stěhují a do toho rekonstruují nové bydlení, čeká ji ještě hromada práce.

Úplně vysněná situace to tedy není, ale Jitka se snaží dělat, co může. Nicméně na svých sociálních sítích přiznala značné vyčerpání. „Nebudu lhát, to víte, že bych raději pár týdnů před porodem leštila skleničky,” svěřila se Boho. „Je toho mraky, co ještě musím stihnout a zařídit,” dodala.

Jitka Boho pro časopis Dieta

Video se připravuje ...

Zároveň si ale přeje stihnout dodělat co nejvíc věcí, aby miminko přišlo do jakž takž hotového domova. „37. týden. To už byla Rosálka na světě. Ale ty vydrž, ještě tam vydrž, lásko moje. I když už teda melu z posledního,” vzkázala svému miminku, které už se může každým dnem klubat na svět. Modelka má ale naštěstí oporu ve svém partnerovi a také ve svých fanoušcích na sociálních sítích. Ti ji v komentářích přáli hodně sil a snažili se ji povzbudit.

Jitka Boho pro časopis Maminka: Rozhovor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
30. 9. 2022 • 10:16

Proč mají potřebu hloupé nány vystavovat v mediích břicho v těhotenství ????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.