Boušková v slzách: Přišla o milované místo v životě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Boušková v slzách: Přišla o milované místo v životě

Jana Boušková a Jan Vydra v show 7 pádů Honzy Dědka.
Jana Boušková a Jan Vydra v show 7 pádů Honzy Dědka. (Foto archiv 7 pádů Honzy Dědka, ara)

Herečka Jana Boušková (68) je jednou z hlavních postav seriálu Policie Modrava, ve kterém hraje pošťačku Vlastu. Během natáčení se jejím domovem stala krásná roubenka. Ta už ale bohužel není a Jana si kvůli tomu poplakala.

Boušková prožila v chalupě na Hrádkách nespočet krásných chvilek. Roubenka už je ale bohužel srovnaná se zemí. Její původní majitelka totiž zemřela a roubenku po ní zdědila vzdálená příbuzná. Ta zhruba po roce stavbu prodala a nový majitel se rozhodl ji zbourat. „Měla jsem v ní za ta léta už něco odžito. A já byla navíc jediná, která se v roubence neohýbala. Trámem dostávali všichni do čela, já ale ne. Byla to moje chaloupka, přizpůsobená přesně pro mě. Dokonale mi vyhovovala,“ vzpomíná herečka pro Aha! Pro ženy.

Jana Boušková: Vydra si ke mně přivoněl a strnul... nevěra!

Video se připravuje ...

Jana si dokonce pamatuje i původní majitelku chaloupky, která byla jejich obrovskou fanynkou. Starší dáma dokonce sedívala hned vedle režiséra a pozorovala, co se na place děje. „Bylo to jako pohádka. Paní s sebou na plac vodila i pejska, který jí ležel u nohou. Byla vždycky vstřícná, usměvavá a roubenku nám půjčovala dva, tři roky,“ pronesla herečka.

Když se Boušková dozvěděla, že její chaloupka už není, oplakala to. „Než jsme dodělali poslední sérii, tak mi přišla do mobilu fotografie, jak je chalupa zbouraná. A to jsem brečela… Byla to jen hromádka starého dřeva,“ zavzpomínala Jana na smutnou chvilku.

Kulový Blesk: Jaké jsou nové seriály podzimu? Toxické Pozadí událostí a neakční Policie Modrava, říkají kritici

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.