2 miliony diváků, ale... Bolek Polívka ničí sám sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

2 miliony diváků, ale... Bolek Polívka ničí sám sebe!

Ve třetím díle Případů 1. oddělení se objevil i Bolek Polívka
Ve třetím díle Případů 1. oddělení se objevil i Bolek Polívka (Česká televize)

Září je na obrazovkách každoročně soubojem nových seriálů o sledovanost. Co se ale stane, když se hned v několika z nich objeví tak populární herec, jako je Bolek Polívka (73)? Sám sobě krade diváky!

Návrat Polívky jako oblíbeného majora Václava Plíška do Případů 1. oddělení si v pondělí večer nenechalo ujít 1,482 milionu diváků ČT, kteří sledovali epizodu s názvem Veteráni. Veteránem v tomto případě není jen pachatel loupežného přepadení v seniorském věku, ale i Plíšek, který si po odchodu ze služby přivydělává k důchodu jako sekuriťák v obchodním centru.

Na MFF KV oceněný Bolek Polívka: Museli mě přesvědčit, že to není protekce

Video se připravuje ...

Naproti tomu primácký komediální seriál Pálava navazující na úspěšné Vinaře nevytrhne z nízké sledovanosti ani Bolek jako bodrý vinař Staňa. Ve stejný čas, kdy na ČT 1 zasahoval coby major Plíšek ve výslužbě, ho na konkurenční Primě sledovalo jen 433 tisíc diváků. Tedy o více než milion méně než Případy 1. oddělení! Jak ale praví přísloví, když se dva perou, tak se třetí, v tomto případě Bolek Polívka, směje. Kdo z herců se může pochlubit tím, že se na něj jeden večer v televizi dívalo celkem 1,915 mil. diváků, tedy téměř pětina národa?

Kulový Blesk: Jaké jsou nové seriály podzimu? Prasácké Pozadí událostí a neakční Policie Modrava, říkají kritici

Video se připravuje ...

Do třetice všeho... hořkého!

A tím Bolkova týdenní hitparáda ještě nekončí. Zítra směřuje na obrazovku opět, a to jako ztroskotaný sládek Bořek v dalším primáckém seriálu Hořký svět. Ten vynesl Polívkovi minulý týden 804 tisíc diváků a zítra můžeme podle všeho čekat přibližně totéž. Bolek tak bude zřejmě tento týden nejsledovanějším hercem vůbec! Velmi pravděpodobně toto prvenství ještě několik týdnů udrží a vítězem souboje seriálů se tak stává právě on.



Přečtěte si
rydlo
31. 1. 2023 • 22:07

Na filmy nebo seriály kde hraje Polívka, už se nedíváme několik let. Ať hraje jakoukoli roli, v každé působí, jako když má v sobě nejméně 2 promile.

krapotkin
23. 9. 2022 • 11:32

Vždy, když se mi naskytne příležitost tohoto věčně opilého komedianta sptařit na TV, přepínám na jiný kanál - mám jich na výběr skoro 80 a všude vládnou reklamy, takže TV vypínám a ušetřím nemálo inflačních korun. Koupím si pak za ně flašku rumu (sorry díky idiotům z EU Tuzemáku) a mám se dobře.

prikolica
21. 9. 2022 • 14:39

Tak ty Hastafigo se nedívej Polívka se asi zblázní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.