Malý se stal otcem: Kociánová porodila a reakce Tomicové šokuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Malý se stal otcem: Kociánová porodila a reakce Tomicové šokuje

Pravda o manželovi Tomicové s milenkou: Peklo začalo před Vánoci!
Pravda o manželovi Tomicové s milenkou: Peklo začalo před Vánoci!  (Foto: FTV Prima, Klicperovo divadlo H. Králové)

Herečka Kristýna Kociánová (37) před několika dny porodila a ona i tatínek Ondřej Malý (56) jsou štěstím bez sebe. Jak na tuto novinu reagovala Ondřejova stále ještě manželka herečka Pavla Tomicová (60)? To vás možná překvapí.

Když se s ní loni na Vánoce Ondřej Malý rozešel, pochopitelně ji to hodně vzalo. Když se pak dozvěděla, že mu manžela odloudila Kristýna Kociánová, která byla navíc těhotná, byla to pro ni jen další sůl do rány. Jak ale reagovala, když se jim teď miminko narodilo?

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

„To, že se jim narodilo dítě, se dozvěděla přímo od Ondřeje. Nechtěl, aby se to dozvěděla až z médií, a tak jí to radši sám zavolal,“ prozradil redakci eXtra.cz kamarád manželského páru. „Pavla nese v klidu i zveřejnění rozpadu jejího manželství. Sama to má v sobě zpracované už několik měsíců a upřímně sférou médií vůbec nežije. Je ve svém vlastním mikrosvětě,“ dodal na závěr. Herečka už má očividně to nejtěžší období za sebou. Tak snad to teď bude jen lepší.

Upřímná Pavla Tomicová: Od StarDance jsem zase hodně přibrala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lsdmh
17. 9. 2022 • 18:48

Strasne smutne ak novy zivot vznikne na obrovskom klamstve a sklamani…..tak hadam to dieta vyrastie v slusneho cloveka na rozdiel od svojich rodicov

fany22
17. 9. 2022 • 12:47

Jaká reakce Tomicové šokuje? Co by tak asi měla nebo neměla dělat ? K tomu se dá říci jediné - že se Tomicová, na rozdíl od jiných, zachovala jako dáma.

veselabublinka
15. 9. 2022 • 19:40

A co má Pavla asi dělat? Musí přijmout, že jí opustil manžel a zradila kolegyně, nemůže se trápit moc dlouho. Život jde dál.

Uživatel_5587136
15. 9. 2022 • 00:17

Neskutečná zrada vůči Pavle, jak můžou jen tak bez výčitků zanášet, když sliboval celoživotní věrnost jiné? Navíc kdyby to byla Kristýna kdo je v manželství, tak dítě narozené v manželství je ze zákona vždy jejího manžela ať je otcem kdokoliv. Je to ostuda, takhle zanášet jakmile jsou tam manželská pouta.

Dianthos
14. 9. 2022 • 20:42

Ať je miminko zdravé a dělá jim radost! Ať jsou šťastní!
Je to jejich život, jejich štěstí a škarohlídové by jim do toho neměli mluvit.
Vlastně je děsné, kolik Čechů, místo aby se radovalo, že krásná a zdravá žena porodila české dítě, šíří takovou negaci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.