Nedvědovy orgie nechávají Daru chladnou! Řeší problém s těhotenstvím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nedvědovy orgie nechávají Daru chladnou! Řeší problém s těhotenstvím

Dara Rolins a Pavel Nedvěd v roce 2010
Dara Rolins a Pavel Nedvěd v roce 2010 (instagram, archiv)

Video zachycující rozdováděného Pavla Nedvěda, který dnes slaví 50. narozeniny, není staré ani 24 hodin. Ačkoli se okolo něj točí tři spoře oděné dívky, z nichž jedné viditelně šmátrá po výstřihu, žádný poprask u Dary se nekoná. Ta má docela jiné starosti...

„Je to minulost a byla bych blázen, kdybych to řešila víc, než je třeba. Všichni známe podobné mejdany, spíš je smutné, když z toho těží takzvaní kámoši, kteří si v takových případech užívají na cizí účet a pak to ještě takhle zneužijí,“ řekla Rolins k extempore svého partnera pro Super.cz a dále se k věci odmítla vyjadřovat, ačkoli italský bulvární plátek Fanpage si stojí za tím, že video vzniklo ze soboty na neděli po utkání Juventusu a Říma. 

 

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...

Za nezlomným nadhledem Dary možná stojí báječně strávený víkend v pětihvězdičkovém hotelu v Miláně, kam vyrazila se svými tanečnicemi.

Dara se svými tanečnicemi
„Tyto ženy, moje sestry, jak je nazývám nejradši, jsou už dlouhé roky po mém boku. Zažily moje úspěchy i zklamání a smutky, prožívají se mnou každé moje štěstí. Radovaly se z narození Loly, stejně jako se já raduji z jejich dětiček. Těch narozených, těch v bříšku i těch, co jsou v procesu plánování. Chci tím říct – a vůbec mi nevadí, že zas a znovu – jak moc si cením jejich přátelství. Mají vždy místo v mém srdci,“ vyznala se se svým modlám skrze sociální síť a nezapomněla připomenout absenci jedné členky, která namísto před objektivem stanula za fotoaparátem. „Fotila Ľubica Družica, která s námi kvůli aktuálnímu těhotenství už jistou dobu nevystupuje, ale tento výlet by se bez ní prostě neobešel,“ vysvětlila Dara. 

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.