Trpké rozčarování Dary Rolins: Konec idylky, nastupuje drsná realita | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trpké rozčarování Dary Rolins: Konec idylky, nastupuje drsná realita

S fotbalistou Pavlem Nedvědem nyní tvoří pár.
S fotbalistou Pavlem Nedvědem nyní tvoří pár. (Foto Instagram)

Léto bylo sice krásné, ale teď se všichni musíme vrátit do reality. To stejné momentálně řeší i zpěvačka Dara Rolins (49), která letní měsíce procestovala a užila si je plnými doušky. Její dcera Lola (14) teď ale musí vstávat do školy a obě dvě se s tím snaží sžít.

Rolins trávila léto po boku svého přítele Pavla Nedvěda (50). Jelikož měli oba dva trochu volnější režim, bylo jednodušší si udělat čas jeden pro druhého. Teď se ale oba museli vrátit ke svým pracovním povinnostem a srážka s realitou je těžká. „Začínáme si s Laurou zvykat na to brzké vstávání, ale nějak se s tím nemůžeme sžít. Přece jen prázdniny byly dlouhé a člověk si rychle zvykne na tu lehkou lenost a ranní vyspávání. A samozřejmě pozdní usínání. Jinak jsme teď zase v jednom kole," pronesla Rolins pro TN.cz

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...

Dara se nyní chce soustředit na  Lolu a její školu. Přeci jen navštěvuje prestižní institut Park Lane, kde Rolins ročně za školné zaplatí půl milionu korun. Svého milovaného zpěvačka navštíví až na konci září. „Už teď se těším, že se na konci měsíce uvidíme s Pavlem v Itálii, kam za ním poletím po delší době. Vše je tak, jak má být," tvrdí zamilovaná Dara.

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.