Důchodce a děvčátko: Štaidla v posteli Darinka uhranula | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Důchodce a děvčátko: Štaidla v posteli Darinka uhranula

Prošla Láďovou postelí i mladá Darinka?
Prošla Láďovou postelí i mladá Darinka? (Archiv Blesku)

Že by měl Ladislav Štaidl nouzi o ženy, to se rozhodně tvrdit nedá. Podle svědectví okolí snad nebyla noc, kdy by uléhal sám. Ale věděli jste, že jeho sexappelau údajně měla podlehnout i zpěvačka Dara Rolins (49)?

Jen co vyšla Štaidlova kniha Víno z hroznů, strhla se mela. Štaidl v ní totiž popisuje milostné vzplanutí s mladičkou hvězdičkou Darou Rolins. Populární trumf mu měl údajně navýšit scóre už coby padesátníkovi. 

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce! A Zagorové utrpení do konce života

Video se připravuje ...

„Velký milostný příběh jsem prožil s Darinkou Rolincovou v době, kdy jsem se přestal dělit o postel se svojí ženou. Nejdříve mě děvčátko uhranulo obrovskou muzikálností, později také nečekanou sexualitou,“ píše populární český hudebník na řádcích své autobiografie. 

Sama Rolins ale celou událost označila za lživou. „Je to 15 let stará historka, která je jediným způsobem, jak svoje jméno udržet v povědomí,“ řekla k věci a dodala: „Vždyť byl pomalu důchodce a já jen děvčátko, když – jak on tvrdí – se se mnou prý vyspal.“ Jestli k něčemu skutečně došlo, teď ví pouze Dara, na druhou stranu - proč by Štaidl sepisoval lživé paměti? 

Leoš Noha čeká dva roky na nové srdce! A slzy Dády pro rodinu Štaidlových

Video se připravuje ...



Přečtěte si
prochaskanamoste
20. 9. 2022 • 19:02

Samozřejmě, proč by to psal, milenek měl hodně, Darinu nemusel vůbec zmiňovat, stejně by to vydalo na obsažnou knihu.

prochaskanamoste
20. 9. 2022 • 19:00

To víte, že se stydí! Jenže ony jsou tyhle "šterničky" jak blešky. Skáčou vlivným do pelíšku. Vezměte i jiné, co všechno udělají pro svou komediantskou kariéru. V současnosti běží třeba Nesvačilová a Kociánová. Když jim chlap stojí za to, tak na nic nečekají. Štaidl byl přece ženatý, sledovala jsem tehdy komentáře paní dr. Štaidlové, jak tím vším rodinu poškozoval. Třeba Zelenková se mu, ženatému, pověsila na krk na 11 let. Je to hnus.

prochaskanamoste
20. 9. 2022 • 18:55

Arthur má Štaidlovu charakteristickou hlavu a v ní zženštilé rysy Ivety. Táta měl charizma. Jinak, chudák dítě. Promiskuitní otec, co si na stáří upíchne sviště s psychicky labilní milenkou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.