Gregorová o Písařovicové: Pěkná a moudrá žena! Co řekla o Kuchařové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gregorová o Písařovicové: Pěkná a moudrá žena! Co řekla o Kuchařové?

Daniela s Táňou coby kámošky.
Daniela s Táňou coby kámošky. (archiv Blesku)

Čerstvě sedmdesátiletá herečka okomentovala současnou synovu přítelkyni  a vyjádřila se také o jeho bývalce. Jak Hana Gregorová vnímá Danielu Písařovicovou (43) a jak to měla s Taťánou Kuchařovou (34) ve skutečnosti?

„Líbí se mi, je to velmi pěkná a moudrá žena, kultivovaná. Daniela je jeho výběr. Je šťastný, úplně kvete, co víc si máma může přát, jako to, když vidí dítě šťastné," rozplývá Hana Gregorová nad Danielou Písařovicovou a jejím vlivem na syna. Zato Táňa Kuchařová prý herečce k srdci nikdy nepřirostla ...

Do Brzobohatého zamilovaná Písařovicová: O touze po dítěti!

Video se připravuje ...

„Ne! Nikdy a nikde jsem se nevyjadřovala na její adresu. Jsou to fámy. Do vztahů mých dětí jsem nikdy nezasahovala. Soukromě jsem řekla svůj názor, co si myslím, a tím to skončilo. Aby se řídili mými radami, to ne. V mládí jsem byla stejná. Stokrát mi máma něco řekla a já jsem naschvál udělala opak. Člověk dospěje až časem.  Takový je život," přiznala maminka Ondřeje Brzobohatého (39) na webu Pluska.sk.

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
25. 8. 2022 • 09:26

Pěkná a chytrá, mn.,....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.