Utajená krize? Klus řádí s fanynkami, Tamara trpí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Utajená krize? Klus řádí s fanynkami, Tamara trpí

Tomáš Klus s manželkou Tamarou
Tomáš Klus s manželkou Tamarou (Zdroj: Profimedia)

Už v minulosti si manželství Tomáše Kluse (36) a Tamary Klusové (34) prošlo krizí. Vyšla totiž najevo zpěvákova nevěra, se kterou se Tamara ale nakonec srovnala. Teď to ale vypadá na další trable v ráji. Zatímco si Klus užívá pozornosti fanynek na festivalech, jeho žena oznámila digitální detox. Údajně chce mít klid.

Tamara bývá na svých sociálních sítích velmi aktivní. Proto když ohlásila, že se z nich na čas stáhne, nejednoho jejího fanouška to překvapilo. „Moje milovaná komunito, rozhodla jsem se vypnout všechny sociální sítě a strávit tak léto s mými nejbližšími bez telefonu v ruce a v neustálém a nekonečném propojení s virtuální realitou,“ napsala Klusová.

Přání k narozeninám všem oslavencům posílá Tomáš Klus v nové písni Štěstí

Video se připravuje ...

Zmínila se také o tom, že se duševně necítí v pořádku a zdá se jí, jako kdyby se čas zastavil. Nesouvisí to nějak s jejím manželem Tomášem? Ten si užívá léto v plném proudu a obráží jeden festival za druhým. Fanynky ho nešetří a létají mu do náruče. Přeci jen po delší covidové pauze si ho chtějí užít.

Schyluje se snad k další manželské krizi? Klus už nevěrný byl, možná má Tamara starosti, že to udělá zas.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květoslava Velanova
24. 9. 2022 • 07:52

Nevím,koho tyto žvásty zajímají. Novinàři nemají žãdné jiné téma, o kterém by mohli psát? Tomáš byl nevěrný, ale ona mu to odpustila ... , Tamara si jela vyčistit hlavu sama na dovolenou ....., bude znovu veselka - obnoví manželskÿ slib .... Toto je převzaté z Ameriky a nevím,jestli jim to k něčemu bude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.